TĚŠNOV RESIDENCE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> TĚŠNOV RESIDENCE - Praha

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Zveme Vás do našeho aparthotelu „Těšnov Residence“, který se nachází na adrese Těšnov 15, Praze 1 - Nové Město.

Od nás je možné během pár minut navštívit historické srdce Prahy na Staroměstském náměstí, slavné Václavské náměstí, kde se tradičně konají výroční trhy i další společenské akce či dojít na nábřeží Vltavy, kde na obou březích naleznete zábavu, kulturu i občerstvení. V docházkové vzdálenosti najdete rovněž řadu restaurací, kaváren a barů, z nichž několik je doslova za rohem.

Výjimečnost dané lokality je také v její výborné dopravní dostupnosti. Tramvajová zastávka se nachází hned před vstupem do domu, v těsné blízkosti je stanice metra Florenc (linka B a C) a centrální autobusové nádraží Florenc, během 10 min se dostanete na hlavní vlakové nádraží. Na letiště dojedete za cca 30-40 min městskou hromadnou dopravou.

Aparthotel Těšnov Residence se nachází na adrese: Těšnov 15, Praha 1 - Nové Město.

Převzetí klíčů a registrace je možná na naší recepci nacházející se v přízemí budovy a to v čase od 14:00 do 17:00. Prosíme informujte nás o svém předpokládaném čase příjezdu předem.

Příjezd po 17:00 je možný, ale musí být předem potvrzený naší recepcí a vztahuje se na něj poplatek (výše poplatku je uvedena v popisu daného apartmánu), pokud není možné hosta ubytovat prostřednictvím self checkinu. V případě, že přijíždíte po 17:00 prosíme, neprodleně nás kontaktujte, ať můžeme připravit vše potřebné. Pokud přijíždíte před 14:00, je možné si u nás na recepci odložit svá zavazadla (bez poplatku).

Při check-inu je nutné předložit platný průkaz totožnosti s fotografií a kreditní kartu, na které bude provedena platba za úklidový poplatek (pokud nebyla v ceně rezervace) a provedena předautorizace na vratnou kauci, která slouží na pokrytí případných škod způsobených na apartmánu. Výše úklidového poplatku a vratné kauce je závislá na konkrétním apartmánu (úklidový poplatek se pohybuje v rozmezí 25 - 100 eur a výše vratné kauce v rozmezí 250 - 500 eur). Konkrétní částky jsou uvedeny v popisu daného apartmánu. Odblokování vratné kauce proběhne z naší strany maximálně 7 dnů po vašem odjezdu.

Upozorňujeme, že vyhovění zvláštním požadavkům závisí na dostupnosti a může se na ně vztahovat poplatek. Mezi doplňkové služby, které je možné doobjednat patří: taxi servis, dětská postýlka, parkování, extra úklid, exkurze či různé tour. Více informací vám rádi poskytneme na našem e-mailu či telefonním čísle ().

TĚŠNOV RESIDENCE ubytování v aparthotelu

Aparthotel Těšnov Residence nabízí 22 kompletně vybavených apartmánů, které jsou schopné ubytovat až 135 hostů. Jednotlivé apartmány mají kapacitu od 2 do 16 osob. Apartmány jsou kompletně vybaveny a poskytnou Vám vše, co potřebujete během svého pobytu v Praze. Dvacet dva kompletně zařízených apartmánů se rozkládá na ploše 1223 m². S průměrnou rozlohou apartmánu přesahující 56 m² poskytuje nejprostornější ubytování svého druhu v Praze. Pro dokonalý pocit zázemí pak většina apartmánů disponuje oddělenou ložnicí a prostorným obývacím pokojem vybaveným kuchyní a jídelním koutem. V kuchyních je veškeré vybavení pro pohodlný pobyt, jako je lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, varná deska, rychlovarná konvice včetně nádobí, talířů, sklenic a příborů, k dispozici je také fén a na recepci je možné zapůjčit oproti depositu žehličku a žehlicí prkno. Pro každého hosta samozřejmě připravíme set povlečení, ručníků a mýdla s šamponem.

Některé apartmány mají balkon. Apartmány jsou vybaveny moderními LCD televizory s kabelovým příjmem či vysíláním stanice Netflix, klimatizacemi či větráky a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením. Různé velikosti apartmánů vyhoví širokému spektru požadavků. Menší apartmány pro 2-4 osoby osloví individuální cestovatele, zatímco větší pro 5-16 osob jsou vhodné jak pro rodinnou dovolenou, tak setkání přátel či kolegů. V podkroví se nacházejí dva obrovské apartmány pro maximálně 14-16 osob s vysokými stropy, vyznačující se prostorností i útulností, s rozlehlým obývacím pokojem a s plně vybavenou kuchyní a jídelním stolem. Klimatizace k dispozici v každém pokoji. V dalších patrech jsou pak vždy 2-4 apartmány se společnou halou a samostatnými vchody, kde i větší skupina či širší rodina může využít odděleného ubytování.

Recepce

V přízemí domu se nachází kancelář a recepce, kde Vás přivítá náš HEppy tým a rád Vám ochotně pomůže a poradí. V otevírací době kanceláře je také možno bez poplatku ponechat svá zavazadla. Otevírací doba je denně od 8:30 do 17:00.

V urgentních případech (požár, vodovodní havárie) je k dispozici non stop telefonní linka.

Okolí aparthotelu a Praha

V docházkové vzdálenosti lze také navštívit:

Dlouhá ulice - ulice vyhlášená svými bary, restauracemi a kluby Velkolepý secesní Obecní dům, kde se odehrávají nejrůznější koncerty a výstavy, a v přízemí je restaurace Největší nákupní v centru Prahy „Palladium“ se svými více než 200 obchody Grand Imperial Café postavené v roce 1914 ve stylu art deco s kubistickými a secesními prvky – vyhlášená kavárna a restaurace Oba břehy Vltavy, kde kotví mimo jiné i výletní parníky plavící se po Vltavě a lákající návštěvníky Prahy na zábavu i gurmánské požitky

Výjimečnost dané lokality je také v její výborné dopravní dostupnosti. Tramvajová zastávka se nachází hned před vstupem do domu, v těsné blízkosti je stanice metra Florenc (linka B a C) a centrální autobusové nádraží Florenc, během 10 min se dostanete na hlavní vlakové nádraží. Na letiště dojedete za cca 30-40 min městskou hromadnou dopravou.

Rezervovat ubytování v TĚŠNOV RESIDENCE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah