APARTHOTEL DAVIDS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> APARTHOTEL DAVIDS - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Aparthotel Davids se nachází v klidné a turisticky velmi přitažlivé lokalitě přímo v centru Prahy, v těsné blízkovsti ulic Těšnov a Na Poříčí. Jedná se o historicky zajímavou pavlačovou budovu hned za kostelem sv. Petra, na rozhraní Starého a Nového Města.

Všechny naše pokoje a apartmány jsou vybaveny televizí s částečně satelitním příjem, vysoušečem vlasů, telefonen (možnost volání zdarma po celé ČR) a neomezeným internetovým připojením (WI-FI a částečně LAN). Instantní káva a čaj jsou našim hostům na pokojích k dispozici zdarma.

Lůžkoviny, osušky, ručníky a utěrky jsou zahrnuty v základní ceně za ubytování, stejně tak jako spotřeba energií, úklid každý 2. den či závěrečný úklid. V každém apartmánu je k dispozici plně vybavená kuchyňka a naši hosté tak mohou využít mimo jiné o možnost vlastního vaření. Bufetová snídaně je možná za příplatek 75 Kč / osobu.

Provozní doba recepce je denně od 8.00 do 22.00, v případě pozdějšího dojezdu rezervací i déle (nutno domluvit předem). V recepci je umístěn počítač pro hosty, sejf zdarma pro úschovu cenností a dále si zde můžete za poplatek nechat vyprat prádlo, nebo zdarma půjčit žehličku, žehlící prkno nebo sušák na prádlo. Náš ochotný personál vám velmi rád poradí s výběrem organizovaných výletů po Praze a okolí nebo vám pomůže naplánovat vaše vlastní procházky po centru Prahy.

APARTHOTEL DAVIDS ubytování v apartmánu

Všechny naše pokoje a apartmány jsou vybaveny televizí s částečně satelitním příjem, vysoušečem vlasů, telefonen (možnost volání zdarma po celé ČR) a neomezeným internetovým připojením (WI-FI a částečně LAN). Instantní káva a čaj jsou našim hostům na pokojích k dispozici zdarma.

Recepce

Provozní doba recepce je denně od 8.00 do 22.00, v případě pozdějšího dojezdu rezervací i déle (nutno domluvit předem).

Gastronomie

Bufetová snídaně je možná za příplatek 75 Kč / osobu.

Okolí apartmánu a Praha

Apartmány se nachází v samotném centru hlavního města Praha.

Rezervovat ubytování v APARTHOTEL DAVIDS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah