HOTEL GOLDEN - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Golden nabízí ubytování v centru Harrachova.

Hotel Golden se nachází v centru Harrachova v blízkosti areálu skokanských můstků, pár minut od sjezdovky Čertova hora. Hotel disponuje vlastní restaurací, zahradou s dětským hřištěm, saunou (za příplatek). Ubytovací kapacita hotelu je až 130 osob ve dvou až pětilůžkových pokojích. Parkování je umožněno na parkovišti před hotelem (za poplatek). Wifi zdarma. Domácí mazlíčci za poplatek.

HOTEL GOLDEN ubytování v hotelu

V hotelu je možno ubytovat až 130 hostů. K dispozici jsou dvou až pětilůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, televizí a lednicí.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně, podávaná přímo v hotelové restauraci formou bufetu. Oběd či večeři si můžete vybrat z jídelního lístku nebo si dojít do některé z mnoha restaurací v okolí.

Okolí hotelu a Harrachov

Okolí hotelu je ideálním místem pro aktivně strávenou dovolenou, v zimě je zde v provozu několik lyžařských areálů (Skiareál Zákoutí s dětskými vleky, Skiareál Hilbert, Skiareál Harrachov a další) a upravené běžkařské dráhy v Běžeckém lyžařském areálu Harrachov. V letním období můžete navštívit mimo jiné bobovou dráhu, zahrát si tenis nebo minigolf, případně se jít vykoupat na nedaleké koupaliště. K relaxaci můžete využít hotelovou saunu.

Rezervovat ubytování v HOTEL GOLDEN - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah