PENZION SUNSKI - Harrachov

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Sunski se nachází v Harrachově, nedaleko od centra i lyžařských sjezdovek.  

U objektu je vlastní velké parkoviště, které slouží pro hosty zdarma. V penzionu se nachází útulná jídelna a podávají se též zde snídaně, obědy a večeře.

Nový penzion s 12  moderně vybavenými apartmány (dvoulůžkové až osmilůžkové) nabízí vysoký standart ubytování. Každý pokoj s vlastní koupelnou (WC, sprchový kout), kuchyňský kout (sklokeramický sporák, lednice, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice) TV+SAT. Některé pokoje s balkonem. U penzionu se nachází venkovní posezení, dále ohniště s posezením a travnatá plocha sloužící k hraní. Penzion je umístěn sice v centru, ale u málo frekventované cesty.

Všechny jednotky jsou funkčně vybaveny kuchyňským koutem a vlastní koupelnou.

Penzion Sunski leží hned vedle  restaurace. Obchody a spoustu dalších možností stravování najdete v centru Harrachova.

PENZION SUNSKI ubytování v pensionu

Studio:   20-35m2, 1×   velká manželská postel, 1× velký rozkládací   apartmán: Tato jednotka s balkonem se skládá z ložnice s 1 manželskou postelí, vlastní koupelny a obývacího pokoje se 2 manželskými postelemi, rozkládací pohovkou a dobře vybaveným kuchyňským koutem a podkrovním spaném. K vybavení patří satelitní TV, myčka na nádobí, toustovač a kávovar.

Apartmán pro 8 osob- vlastní sociální zařízení, plně vybavená kuchyň.  

Recepce

Otevírací doba recepce: 7:00 - 20:00 hodin.

Gastronomie

Kontinentální snídaně v ceně.

Možnost dokoupení polopenze i plné penze.

 

Okolí pensionu a Harrachov

150m od penzionu se nachází koupaliště, tenisové kurty a 100 m od penzionu minigolf. Ostatní sportovní aktivity squash, posilovna, golfové hřiště s trenažerem, bowling, čtyřkolky, relax centrum (sauna, solárium, masáže, pivní lázně a pod.) a bobová dráha 10 minut od penzionu. Nepřeberné množství cyklostezek pro milovníky tohoto sportu.

  Harrachov – sklárna, hornické muzeum a prohlídková štola, muzeum lesnictví, bobová dráha, VERTICAL park. ZZa zmínku stojí oblíbené výlety na známe Mumlavské vodopády (1,5 km) i celodenní výlety na hřebeny hor (Vosecká bouda, Labská bouda, pramen Labe a pod), stejně tak jako vodpády; Tanvald, Jablonec nad Nisou, Liberec Aquapark, ZOO a Botanická  zahrada, Malá Skála s hrady Vranov a Frýdštejn, Boskovské jeskyně,     přehrada Les království, muzeum Podkrkonoší v Trutnově, divadelní spolek ve Vrchlabí atd. Turistické zajímavosti a atraktivity – Mumlavský vodopád, Svatý Jan, ozubnicová trať.

Hornické muzeum a prohlídková štola - v muzeu jsou ukázky minerálů fluoritových ložisek, nástroje a pomůcky používané při těžbě, mapy a fotografie dokumentující práci na zdejším ložisku.

Muzeum skla - je součástí sklárny. Obsahuje historicky a technologicky ucelenou sbírku historického skla z produkce harrachovské sklárny.  

Sportovní areál Harrachov - sjezdové tratě a lanovky, běžecké tratě, skokanské můstky.

V letní sezóně 150m vzdálené Zákoutí – koupaliště (20 Kč/den) a tenisové kurty, 100m vzdálený minigolf (50Kč), krytý bazén v Harrachově (Hotel Sklář 50 Kč), bazén s tobogánem v Jablonci nad Nisou (20km), AQUAPARK BABYLON Liberec (35km).

Lyžování: 250m od objektu 4-sedačková lanovka Alfa na Čertovu horu se sjezdovkami: 2 červené – 1640m a 400m, modrá – 2200m, černá – 1250m na kterou poskytujeme slevu na lanovku pro ubytované 23, 5%, vlek pro nenáročné vzdálený 150m V Zákoutí (se slevou 200 Kč/den).

Krkonošská magistrála – desítky kilometrů upravených tras – začátek  lyžařské stopy  50m u objektu.

Rezervovat ubytování v PENZION SUNSKI - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah