HOTEL ANNA - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Anna*** Vám nově nabízí své služby v krkonošském středisku Harrachov.

Hotel Anna*** je hotel o kapacitě 43 lůžek je umístěn na malebném místě v centru Harrachova, v blízkosti lanové dráhy na Čertovu horu, se sedačkovou lanovkou a běžeckými tratěmi.

Hotel s možností vlastního parkování poskytuje pohodlné ubytování během celoročních dovolených a dokonalé zázemí při poznávání Harrachova a jeho okolí.

Celý hotel včetně restaurace je nekuřácký.

Ubytování je možné zakoupit standardně se snídaní nebo možností polopenze.

Máme rádi zvířátka. Vašim čtyřnohým miláčkům zprostředkujeme ubytování za 100, -/noc.

Oproti ostatním ubytovacím zařízením jim umožňujeme vstup i do hotelové restaurace.

HOTEL ANNA ubytování v hotelu

Hotel disponuje převážně dvoulůžkovými pokoji s manželskou úpravou postelí, nalezneme zde i tři pokoje třílůžkové, jeden čtyřlůžkový pokoj a jeden rodinný čtyřlůžkový pokoj se dvěmi ložnicemi. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení v podobě sprchového koutu, wc a umyvadla. Samozřejmostí jsou, ručníky. Všechny pokoje jsou vybaveny TV a WIFI připojením ZDARMA.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Servírované dvouchodové večeře poskytují výběr ze dvou variant hlavního jídla. Polední strávníci mohou využít výhodné obědové menu. Jídelní lístek nabízí především českou tradiční kuchyni, domácí dezerty, standardní výběr nealkoholických a alkoholických nápojů. Bereme ohledy i na klienty s omezením ve stravování, ať už ze zdravotních, či etických důvodů.

Okolí hotelu a Harrachov

Přibližně300 metrůod hotelu se nabízí k využití koupaliště, tenisové kurty a minigolf. Díky stále se zvětšující nabídce doplňkových aktivit se v posledních letech značně vylepšila atraktivita návštěvnosti Harrachova i mimo zimní měsíce.

Rezervovat ubytování v HOTEL ANNA - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah