VILLA GOLDEN - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Čerstvě zrekonstruovaná Villa Golden se nachází necelých 150 metrů od centra Harrachova. V blízkosti najdete sjezdovky a skokanské můstky. Veškeré služby jsou poskytovány v 50 metrů vzdáleném Hotelu Golden.

Čerstvě zrekonstruovaná Villa Golden se nachází necelých 150 metrů od centra Harrachova. V blízkosti najdete sjezdovky, běžkařské stezky i skokanské můstky. Veškeré služby jsou poskytovány v 50 metrů vzdáleném Hotelu Golden, tam najdete restauraci, saunu, masáže, dětské hřiště a kulečník. V blízkém okolí můžete rovněž najít tenisové kurty a minigolf.

VILLA GOLDEN ubytování ve vile

Vila má kapacitu 45 – 50 osob. Pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, telefonem a vlastním sociálním zařízení.

Gastronomie

V 50 metrů vzdáleném Hotelu Golden se nachází restaurace, do které mohou hosté docházet na snídaně i jídla zahrnutá v polopenzi. V okolí najdete i další restaurace a hospůdky.

Okolí vily a Harrachov

V okolí najdete mnoho turistických tras, které ocení jak pěší, tak příznivci jízdy na kole. V blízkosti je také lanovka na Čertovu horu, která vede podél skokanským můstků. Vydat se můžete k blízkým Mumlavským vodopádům. Může také navštívit sklárnu s minipivovar nebo Hornické muzeum. Milovníci bíle stopy, zde najdou desítky kilometrů upravených tratí. Pro sjezdaře jsou připraveny sjezdovky různých obtížností.

Rezervovat ubytování v VILLA GOLDEN - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah