SPORT HOTEL POMI - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sport Hotel Pomi se řadí mezi hotely alpského typu a nachází se ve významném lyžařském středisku - Harrachově. Hotel má 4 poschodí a je zařízen replikami masivního selského nábytku. Nehlídané parkoviště přímo u hotelu. Wi-Fi v celém objektu zdarma.

Ubytovaní hosté mají k dispozici společenskou místnost kde se podávají snídaně, saunu, vířivou vanu, lyžárnu a recepci se směnárnou s možností uložení cenností v trezoru. Ve druhé patře hotelu na chodbě je dětem k dispozici dětský koutek. Dále je dětem k dispozici velké veřejné venkovní hřiště se spoustou houpaček a prolézaček. Hřiště se nachází za objektem (cca 15 m).

SPORT HOTEL POMI ubytování v hotelu

Pokoje hotelu jsou komfortně zařízeny, se SWC, TV/Sat a telefonem. Hotel nabízí i mezonetové pokoje (1× dvoupostel dole, a 2 oddělené postele v patře). Tyto pokoje jsou velmi vhodné pro ubytování vícečlenné rodiny. V posledním patře se nachází 2 apartmány (1× dvoulůžkový a 1× pětilůžkový apartmán). Vybaveny jsou kuchyňkou, koupelnou se SWC, TV/Sat a telefonem. Většina pokojů hotelu disponuje balkónem v výhledem na Čertovu horu (sjezdovky a skokanské můstky).

Recepce

8:00 - 20:00 hod.

Okolí hotelu a Harrachov

Okolí hotelu nabízí širokou škálu sportovních aktivit. V létě se jedná o skvělý výchozí bod pro turistiku, cykloturistiku, tenis, golf, adrenalinové sporty atd. V zimě jde hlavně o blízkost čtyřsedačkové lanovky na Čertovu horu (cca 100 m) se sjezdovkami různých obtížností a běžecké stopy.

Doporučujeme návštěvu muzea sportu, muzea skla, prohlídku sklářské hutě, brusírny skla, pivovaru ve sklářské huti a prodejnu ručně vyráběného skla. Nově byl otevřen turistický hraniční přechod Mýtiny do Polské republiky, vhodný pro pěší i cyklistické výlety do polské části Jizerských hor.

Další dostupné aktivity v okolí:

Tenis (venkovní tenisové kurty (antuka) se nacházejí cca 400 m od hotelu Pomi. V provozu jsou od května do října (dle počasí). Cena 150 Kč/hod.)

Golf (devíti jamkové hřiště se nachází přímo v obci Harrachov)

Přirodní koupaliště (400 m od hotelu Pomi, včetně minigolfu)

Lanová dráha

Bobová dráha

Monkey park (jedná se o 273 m dlouhé lanové centrum se 14 překážkami, určen nejširší veřejnosti včetně dětí od 140 cm výšky)

Sjezdové lyžování a snowboarding (dvě sedačkové lanovky a dalších 7 vleků)

Rezervovat ubytování v SPORT HOTEL POMI - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah