PENZION POD BÍLOU HOROU - Kopřivnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion rodinného typu s možností všestraného sportovního vyžití. Penzion se nachází v klidném místě města Kopřivnice na úpatí Beskyd. Pohodlné a komfortní ubytování v Beskydech, restaurace s výbornou kuchyní, venkovní posezení a kvalitní služby. To vše najdete v klidném prostředí našeho penzionu s dominantou Bílé hory a s rozhlednou v pozadí... a přesto jen 200 m od centra města Kopřivnice.

Beskydy V roce 1973 byla oblast vyhlášena jako chráněná krajinná oblast. Nejvyšším bodem Beskyd je Lysá hora (1324 m. n. m.). Beskydy se díky své rozloze dělí na několik částí. A to Moravskoslezské Beskydy, Vsetínské vrchy a moravskou část Javorníků. Pramení zde řeky Bečva a Ostravice. Pro aktivní dovolenou jsou Beskydy vhodné hlavně díky nedotčené pralesovité hornaté přírodě, která je patrná na celém jejím území. V Beskydech je toho hodně k vidění, navštivte nás a vychutnávejte si výlety po okolí z našeho ubytování Beskydy - penzion Pod Bílou horou.

PENZION POD BÍLOU HOROU ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (WC, sprcha), barevnou televizí a připojením na internet.

Recepce

0-24 h

Gastronomie

Stravování v restauracích včetně denního menu.

Okolí pensionu a Kopřivnice

Naše ubytování v Beskydech nabízí kompletní sportovní vyžití včetně koupání na koupališti s tobogánem, tenis, vyjížďky na kole, minigolf. V zimě možnost lyžování v Beskydech, krytý zimní stadion, zimní výšlapy po okolí. Na výlety můžete vyrazit do Beskyd, Kopřivnice, Štramberku, Příboru, Hukvald, Nového Jičína, ...

Rezervovat ubytování v PENZION POD BÍLOU HOROU - Kopřivnice

Nejbližší ubytování v Kopřivnici a okolí

Ubytování Kopřivnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah