HOTEL ZLATÝ LEV - Jablonec nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Zlatý Lev poskytuje hotelové služby v jedné z nejvýznamnějších dominant města Jablonce nad Nisou.

Hotel Zlatý Lev nabízí ubytování a hotelové služby v centru Jablonce nad Nisou.

Současná, nezbytně provedená rekonstrukce plně respektuje dochované původní části. Citlivě spojuje výrazové prostředky minulých dob se současným moderním životním trendem. Dokazuje tak, že i nadále zůstává objekt ojedinělým dokladem architektonického vývoje města Jablonce nad Nisou.

Hotel disponuje 15 komfortně vybavenými pokoji. Celková kapacita hotelu je 28 lůžek s možností 4 přistýlek. Naše pokoje jsou rozděleny na 10 dvoulůžkových, 2 jednolůžkové a tři apartmány. Hostům je k dispozici hotelový výtah.

Rádi bychom upozornili na to, že všechny naše pokoje jsou zcela nekuřácké.

Interiery jednotlivých pokojů a apartmánů působí velice útulně a příjemně. Jejich jedinečnost je podtržena velmi citlivým barevným řešením, které uvádí hosty do příjemné atmosféry. Po předchozí dohodě s hotelovou recepcí je u nás možné ubytování se psem. Dále našim hostům nabízíme zdarma využití recepčního trezoru a službu buzení.

Samozřejmostí je možnost využití hotelového parkoviště. Za příplatek si lze nechat u naší hotelové hospodyně vyprat a vyžehlit. Recepce hotelu je pro Vás otevřena 24 hodin denně.

Akceptujeme karty – Visa, Visa Electron, Master card, Maestro, American Express

Hotel Zlatý lev vlastní dvě soukromá parkoviště. Parkoviště v horní části hotelu, které je hlídáno bezpečnostní závorou a parkoviště ve spodní části hotelu, které je zcela oploceno a hlídáno bezpečnostní bránou. Obě tyto parkoviště jsou pro ubytované hosty a návštěvníky restaurace zcela zdarma!

Pokud chcete využít pouze pouze možnost parkování, poplatek činí 50, - Kč na celý den. Parkovací kartu lze zakoupit i pro dlouhodobé parkování. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

HOTEL ZLATÝ LEV ubytování v hotelu

Pokoje hotelu jsou pro Váš naprostý komfort vybaveny: koupelnou s vanou či sprchovým koutem, psacím stolem, telefonem, internetovým připojením, mini barem, toaletními potřebami, vysoušečem vlasů.

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

Útulné prostředí restaurace hotelu Zlatý lev nabízí našim hostům 40 míst k posezení. Vzhledem k poloze hotelu, kterou je centrum města, si tak naši hosté mohou vychutnat příjemné posezení u oběda, třeba jen během pracovní přestávky. Jídelní lístek je sestaven tak, aby uspokojil všechny chuťové buňky i toho nejnáročnějšího gurmána. Pochutnat si můžete jak na vynikající české svíčkové, tak i na výborném steaku. Vedle stálého jídelního lístku se můžete těšit i na pestrost denní nabídky. Na Vaše přání Vám rádi budeme zasílat naši nabídku e-mailem.

Hotelová kuchyně funguje od časných ranních hodin. Snídani si tak u nás mohou vychutnat nejen naši ubytovaní hosté, ale všichni, kteří chtějí začít svůj den vynikající snídaní, dobrou kávou nebo čajem a samozřejmě aktuálním tiskem. Snídani dle vlastního výběru si vychutnáte v klidné atmosféře restaurace a diskrétního prostředí salonků. Je to ten nejlepší krok, jak začít příjemný den.

Nad moučníkem a šálkem výborné kávy a čaje můžete posedět i v odpoledních hodinách. Dva oddělené salónky, z nichž jeden je zařízen v krásném loveckém stylu, mají kapacitu 25 míst. V salónkách lze uskutečnit menší školení, obchodní jednání nebo oslavit promoce či narozeniny. Pořádáme také rauty a svatby.

Jsme ochotni Vám připravit jakoukoliv atmosféru a pevně věříme, že u nás budete spokojeni.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZLATÝ LEV - Jablonec nad Nisou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Nisou a okolí

Ubytování Jablonec nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah