HOTEL MERKUR - Jablonec nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rádi bychom Vám touto cestou nabídli ubytování v hotelu MERKUR***, který se nachází v samotném centru města Jablonce nad Nisou. Budova je situována na začátku pěší zóny lemované řadou obchůdků, kaváren a restaurací.

Přímo v hotelu můžete využít Solnou jeskyni, Taxislužbu, Denní Bar ve vstupní hale (30 míst), Restaurace pro snídaně v 1. patře (40míst), Kavárnu ve 2. patře (100 míst, možno rozdělit napůl) nebo Vinárnu s pódiem v suterénu (50 míst). Uvedená střediska pronajímáme i jako samostatné sály a salónky. Ceny pronájmů se liší dle časového rozmezí či konzumace. Využít lze naše plátno a flipchart včetně popisovačů. Na požádání zajistíme dataprojektor za poplatek požadovaný pronajímatelem.

Nově otevřená Solná jeskyně přímo v hotelu. Pro odpočinek, relaxaci a dobré působení na zdraví je v hotelu k dispozici i mimo otevírací dobu.

HOTEL MERKUR ubytování v hotelu

Hotel jako takový disponuje 79 pokoji se 161 lůžky (z toho jeden bezbariérový, dva apartmány a jedna přenosná dětská postýlka do 2let dítěte). Pokoje jsou standardně vybaveny - včetně telefonu, radia, LCD TV-SAT, a oddělenou koupelnou (sprcha x vana) s toaletou.

Recepce

Nonstop, 24:00 - 05:00 omezený provoz

Gastronomie

Součástí hotelu je lobby bar u recepce pro hotelové hosty nonstop. Hotelové restaurace jsou dačasně uzavřené pro jednotlivce. V provozu je restaurace pro snídaně. Po domluvě, pro skupiny od 10 osob podáváme obědy / večeře.

Okolí hotelu a Jablonec nad Nisou

Ve městě se pak nachází rozlehlá Jablonecká Přehrada pro letní koupání, zimní bruslení či celoroční příjemné procházky. Dále také Bazén, Městská sportovní hala pro vnitřní sporty, Stadion, Zimní stadion a Sokolovna přímo u hotelu, Tenis + squash centrum, Bowling, několik supermarketů…. V bezprostřední blízkosti města začínají turistické stezky, cyklostezky a pro lyžaře sjezdařské i běžecké trasy.

Rezervovat ubytování v HOTEL MERKUR - Jablonec nad Nisou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Nisou a okolí

Ubytování Jablonec nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah