PENZION POKORNÝ - Jablonec nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion nabízí kvalitní a levné ubytování se snídaní v ceně nedaleko centra města i jablonecké přehrady. Penzion poskytuje ubytování s možností parkování ve dvoře a garáží za poplatek. K dispozici vybavená kuchyňka a jídelna pro hosty po celou dobu pobytu.

Přehrada pouze 3min pěšky, střed města 5min pěšky. Velikou předností našeho penzionu je variabilita pokojů od jednolůžkových po prostoré apartmány se 2 ložnicemi + obýváček (až 45 m2) pro až 5 osob. V teplých měsících mohou hosté penzionu využít k odpočinku a relaxaci zahradního posezení s trampolínou či houpačkou pro děti. Kuchyňka, společenská místnost, v letních měsících stolní fotbálek, šipky. Možnost parkování v samostatných garážích (za poplatek) nebo na uzamykatelném dvoře (za poplatek).

PENZION POKORNÝ ubytování v pensionu

Kapacita Penzionu Pokorný Jablonec je 17 lůžek, rozdělených do 7 útulně zařízených pokojů a apartmánů. Výbavu každého pokoje tvoří koupelna s vlastním sociálním zařízením a kabelovou TV se satelitním příjmem (všechny běžné české a slovenské programy+ velké množství cizích programů). Všechny pokoje mají i vlastní ledničku, lze využívat ledniček a kuchyňky ve spol. místnosti.

Recepce

Recepce je v provozu denně od 8:30 do 21:00.

Gastronomie

Kvalitní snídaně v ceně ubytování, se podává ve stylově vybavené a zařízené jídelně (v letních měsících na terase). Ke snídani podáváme čerstvé pečivo (3ks), ovoce, kvalitní uzeniny a sýry, máslo, marmeláda, med, popřípadě cornflakes aj. , někdy jogurt, tavený sýr, kobliha či jiná sladkost... neomezeně káva či čaj, šťáva, mléko aj. Každý den se podává trochu jiná snídaně. Hosté mají k dispozici svačinové sáčky a mohou si vzít svačinu s sebou... Trochu změna od tradičního zákazu vynášení potravin z jídelny, že?

Okolí pensionu a Jablonec nad Nisou

Jablonecká přehrada jen 200m, bazén, sportovní hala 500m, střed města 400m, bowling 400m, kino 300m. Na druhou stranu lze v garáži uložit v bezpečí kolo, lyže, motorku, auto, snowboard aj a vyrazit do nedalekých kopčků a stezek. Okolí Penzionu Pokorný nabízí svým návštěvníkům ideální příležitost pro lyžování, cykloturistiku i procházky po Jizerských horách. Nedaleko zámky Sychrov, Frýdlant, Hrubá Skála. . ZOO, botanická zahrada. bobová, opičí dráha. Bazén v Jablonci s tobogány či velký zábavní park Babylon v Liberci. Kino, rastaurace, bowling... vše v dosahu pěšky či autem (busem do několika km). Více informací při příjezdu nebo na stránkách města Jablonec nad Nisou a Liberec.

Rezervovat ubytování v PENZION POKORNÝ - Jablonec nad Nisou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Nisou a okolí

Ubytování Jablonec nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah