HOTEL REHAVITAL - Jablonec nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Rehavital se nachází v samém srdci města Jablonci nad Nisou v blízkosti Jizerských hor. Hotel je ideální pro ty, kteří mají rádi přirodu a klid, ale nechtějí ztratit kontakt s městem. Náš hotel je ideální pro cestovatele, kteří se chtějí cítit komfortně a spokojeně za přijatelnou cenu. Jsme jediný hotel v Jablonci nad Nisou s krásným parkem, který je tvořen dvěmi zahradami. Cílem našeho hotelu je, aby se zde naši hosté cítili jako doma, protože my se tu doma cítíme a doufáme, že tento pocit budete sdílet s námi.

Hotel disponuje 27 pokoji. Součástí všech pokojů je vlastní koupelna, vysoušeč vlasů, TV a minibar. Využít můžete i saunu, vířivku a masáže - po předchozí objednávce.

HOTEL REHAVITAL ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování ve 4 jednolůžkových, 17 dvoulůžkových s oddělenými lůžky nebo manželskou postelí, 5 třílůžkových a 1 rodinném pokoji se čtyřmi lůžky. Hotelové pokoje jsou nově zrekonstruované, prostorné a příjemně zařízeny a disponují bezplatným wifi připojením, TV, minibarem a koutkem s posezením. Všechny pokoje mají vlastní prostornou koupelnu vybavenou WC, sprchami a fénem. Celý hotel je bezbariérový a nekuřácký. Dítě do 2, 9 let má ubytování a snídani zdarma bez nároku na lůžko. Dítě od 3 do 5, 9 let za 350 Kč / noc. Dítě +6 let za plnou cenu. Dětská postýlka na pokoj je za poplatek 150 Kč/noc. Zvířecí mazlíček za poplatek 150 Kč / noc.

Recepce

Recepce hotelu Rehavital je otevřena od 06:30 do 22:00, o víkendu a ve státní svátek od 7:30 do 22:00, noční check-in je možné provést pouze po předchozí domluvě s recepcí.

Gastronomie

Restaurace je otevřena pouze pro účely snídaně, bar otevřen jen pouze pro skupinové zájezdy nebo pro soukromé akce, či k pronájmu.

Okolí hotelu a Jablonec nad Nisou

Město Jablonec nad Nisou a jeho okolí nabízí nepřeberné množství historických památek souvisejících nejen se sklářskou historií města a výrobou bižuterie. Poloha města a hotelu tvoří ideální příležitost pro relaxační, sportovní a poznávací pobyty.

Rezervovat ubytování v HOTEL REHAVITAL - Jablonec nad Nisou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Nisou a okolí

Ubytování Jablonec nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah