PENZION SELSKÝ DVŮR - Police nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion uprostřed CHKO Broumovsko, kousek od Adršpchu. Ideální výchozí bod do celého CHKO Broumovsko.
Ubytování se snídaněmi, pokoje s lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí, se sociálním zařízením.

Uprostřed CHKO Broumovsko u Adršpašských a Teplických skal je k dispozici ubytování v pěti pokojích s vlastním sociálním zařízením. Pět pokojů má vlastní sociální zařízení a menší kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí pro přípravu studené kuchyně. Není zde plotýnka na vaření. Pro děti do 10-ti let je nachystaná přistýlka - rozkládací křeslo.
Další dva pokoje jsou v podkroví penzionu. Jeden dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením a jeden třílůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením na chodbě hned vedle pokoje. Tyto dva podkrovní pokoje jsou bez kuchyňského koutu a jsou celoročně za zvýhodněnou cenu. Tyto pokoje přes nenabízíme.
Snídaně jsou studené kontinenální. Možnost zakoupit limo, víno, pivo. Celková kapacita penzionu je 20 osob - 15 pevných lůžek a 5 přistýlek určených pro malé děti (rozkládací křeslo). Skupinám je k dispozici společenská, resp. snídaňová místnost.
Pro děti jsou nachystané přistýlky, dětská postýlka, jídelní židličky, dětské hřiště. Možnost zapůjčení dětské sedačky Deuter Kid Comfort III.
V celém penzionu je přísný zákaz kouření. Pobyt domácích zvířat není možný.
U penzionu je parkoviště, sportovní a dětské hřiště, ohniště, terasa s posezením a úschovna kol. V penzionu je dostupný bezdrátový internet (veřejný wi-fi hotspot) zdarma pro naše hosty.
Penzion je vhodný pro klienty nenáročné na doprovodné služby, pro rodinnou a skupinovou dovolenou.

PENZION SELSKÝ DVŮR ubytování v pensionu

5× dvoulůžkový pokoj: vlastní sociální zařízení, menší kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí pro přípravu studené kuchyně. Není zde plotýnka na vaření. Pro děti do 10-ti let jsou nachystané přistýlky - rozkládací křeslo.
1× dvoulůžkový podkrovní: vlastní sociální zařízení. Celoročně za zvýhodněnou cenu.
1× třílůžkový podkrovní: vlastní sociální zařízení na chodbičce hned vedle pokoje. Celoročně za zvýhodněnou cenu.

Gastronomie

Snídaně jsou studené kontinentální. Teplá jídla nejsou součástí snídaně.

Okolí pensionu a Police nad Metují

Penzion je umístěný na kopci nad vesnicí, na polosamotě. Okolí penzionu nabízí množství kulturně zajímavých míst, hustou síť turistických stezek, kvalitní cyklotrasy zejména pro horská kola, koupaliště, možnost rybaření.
Nejznámnější: Adršpach, Teplické skalní město, Broumovské stěny, Ostaš - stolová hora, Národní park Stolové hory v Polsku, Broumovský klášter, Náchodský zámek, Ratibořice - Babiččino údolí.

Rezervovat ubytování v PENZION SELSKÝ DVŮR - Police nad Metují

Nejbližší ubytování v Polici nad Metují a okolí

Ubytování Police nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah