UBYTOVÁNÍ HANKA - Teplice nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Ubytování Hanka nabízí ubytování v blízkosti Teplicko - adršpašských skal.

Ubytování Hanka se nachází v klidné lokalitě obce Bohdašín a poskytuje ubytování až pro 10 osob v chalupě se dvěma ložnicemi. K odpočinku můžete využít i oplocenou zahradu s venkovním bazénem, posezením a grilem. Parkování přímo u chalupy. Wifi připojení k internetu. Domácí mazlíčci vítáni (za poplatek).

UBYTOVÁNÍ HANKA ubytování v chatě

V chalupě jsou dvě čtyřlůžkové ložnice s možností dvou přistýlek (dětská postýlka k zapůjčení). V kompletně zařízené kuchyni najdete vše, co potřebujete pro přípravu vlastního jídla (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí. Koupelna je vybavena vanou a toaletou.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Vaření vlastní v plně vybavené kuchyni. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 2,5 km v Teplici nad Metují.

Okolí chaty a Teplice nad Metují

Okolí skýtá celou řadu možností pěší turistiky, cykloturistiky. V okolí je možno navštívit pískovcové skály v Teplicích nad Metují, Adršpachu, Ostaš, Jiráskovy skály. Možnosti výletů do Polska. Blízká městečka Boumov, Police nad Metují, Náchod nabízí k prohlídce kláštery, muzea, zámek a další.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ HANKA - Teplice nad Metují

Nejbližší ubytování v Teplicích nad Metují a okolí

Ubytování Teplice nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah