PENZION SELSKÝ DVŮR II - PĚKOV - Police nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Uprostřed CHKO Broumovsko, kousek od Adršpachu, je pro Váš odpočinek připraveno rodinné prostředí penzionu Selský dvůr. Nově postavená budova je součástí statku a nabízí komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje a pro náročnější klientelu prostorné apartmány, které jsou při obsazení více lidmi, např. rodinou, cenově výhodné.

Pohodlí hostů zajišťují sociální zařízení a kompletně vybavené kuchyňky na pokojích. Po ránu je pro hosty připraveno čerstvé pečivo a chléb.

Stylově zařízená společenská místnost s krbem pro setkání přátel, dětské hřiště, venkovní posezení.

Celková kapacita penzionu je 25 osob - 14 pevných lůžek, 4 pohodlná lůžka na rozkládacím gauči a 7 přistýlek pro malé děti a to v 5 dvoulůžkových pokojích a 2 apartmánech až pro 5 osob.

Každé ráno mají hosté nachystané pečivo a chléb k snídani, na pokoji je volně k dispozici káva, čaj černý i ovocný, cukr, sůl.

Pro děti jsou nachystané přistýlky, dětské postýlky, jídelní židličky, dětské hřiště. Možnost zapůjčení dětské sedačky Deuter Kid Comfort III.
Společenská místnost s krbem a barem je hostům volně přístupná. Bar je bez obsluhy. Součástí je i venkovní terasa s posezením, parkoviště, sportovní a dětské hřiště, ohniště, terasa s posezením a úschovna kol.

V penzionu je dostupný bezdrátový internet (veřejný Wi-Fi hotspot) - zdarma pro naše hosty.

V celém penzionu je přísný zákaz kouření. Pobyt domácích zvířat není možný.

Součástí je i venkovní terasa s posezením.

PENZION SELSKÝ DVŮR II - PĚKOV ubytování v pensionu

Dvojlůžkový stylově zařízený pokoj má vlastní sociální zařízení a kuchyňskou linku (lednička bez mražáčku, rychlovarná konvice, dvojplotýnka, mikrovlnka, nádobí). Pro malé děti je zde možnost přistýlky, kterou tvoří matrace v dřevěném rámu.

Apartmán má vlastní sociální zařízení a je vhodný nejen pro rodiny. Skládá se ze dvou místností. V jedné místnosti je kuchyňská linka (lednička bez mražáčku, rychlovarná konvice, dvouplotýnka, mikrovlnka, nádobí) s jídelním stolem a obývací kout s rozkládacím gaučem.
V druhé místnosti je dvojlůžková postel s přistýlkou. Každé ráno mají hosté nachystané pečivo a chléb k snídani, na pokoji je volně k dispozici káva, čaj černý i ovocný, cukr, sůl. Kompletní snídaně ani večeře zde není možné doobjednat. Společenská místnost s krbem a barem (který je bez obsluhy) je hostům volně přístupná.

Okolí pensionu a Police nad Metují

Okolí penzionu nabízí množství kulturně zajímavých míst, hustou síť turistických stezek, kvalitní cyklotrasy zejména pro horská kola, koupaliště, možnost rybaření.

Atraktivní místa v okolí: Adršpašské skály, Teplické skalní město, stolová hora Ostaš, Broumovské stěny, Gory Stolowe, Broumov, Broumovský klášter, Ratibořice, Babiččino údolí, Náchodský zámek, Nové Město nad Metují.

V celém penzionu je přísný zákaz kouření. Pobyt domácích zvířat není možný. U tohoto penzionu je možnost pronájmu celého objektu.

Rezervovat ubytování v PENZION SELSKÝ DVŮR II - PĚKOV - Police nad Metují

Nejbližší ubytování v Polici nad Metují a okolí

Ubytování Police nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah