CHATOVÁ OSADA OSTAŠ - Police nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Uprostřed Chráněné krajinné oblasti Broumovsko, nedaleko skalního města Adršpach, se nachází stolová hora Ostaš, která je dominantou celého našeho kraje. Z dálky má tvar nízkého širokého klobouku, jehož pravidelnost je až zarážející. Na úpatí této hory se nalézá naše chatová osada nabízející ubytování v chatkách, hospůdku s kioskem, dětské a volejbalové hřiště.

Chatová osada Ostaš se nachází v CHKO Broumovsko, nedaleko Adršpašských skal. Nabízí ubytování v turistických chatách pro 6 osob, účtujeme vždy cenu za obsazená lůžka. V chatách je lednička, sociální zařízení je společné a jejich užívání je zahrnuto v ceně. V areálu Chatové osady Ostaš je vlastní restaurace, občerstvení s letní terasou, dětské hřiště, ohniště.

Sociální zařízení - sprchy a WC jsou společné a jejich používání je zahrnuto v ceně. Teplou vodu je možné používat po celý den. Bezdrátové připojení k internetu je zdarma. Pobyt domácích mazlíčků je povolen za poplatek.

Parkování vozidel pro ubytované v chatkách je v areálu chatové osady. V chatové osadě naleznete hřiště pro míčové hry (volejbal, nohejbal), ohniště, dětské hřiště, nekuřáckou restauraci a kiosek s letní terasou s nabídkou české kuchyně a točeným pivem.

CHATOVÁ OSADA OSTAŠ ubytování v chatě

Prostorné chaty (31 m²) jsou nově zrekonstruované s hlavním pokojem (2 postele) a oddělenou ložnicí (1 palanda + 2 postele). V hlavní místnosti jsou 2 postele, TV, skříň a rohová lavice se stolem. Chaty mají kuchyňské kouty, které jsou vybaveny chladničkou a rychlovarnou konvicí. Každá chata má celkem 6 lůžek s lůžkovinami včetně povlečení. Za příplatek lze jednotlivé chaty vytápět elektrickými přímotopy. Pro nejmenší je k dispozici dětská postýlka s přikrývkami. Chaty mají venkovní malou terasu s lavičkou.

Gastronomie

V hospůdce a kiosku nabízíme kvalitní teplou kuchynis hotovými pokrmy, studenou kuchyni, různé druhy uzenin, točené pivo Plzeňský Prazdroj, velký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů, zmrzlin, cukrovinek, suvenýrů a pohledů.

Vaše děti ocení dětské hřiště se skluzavkou a houpačkou. Na Vás čeká letní terasa a za hospůdkou hřiště pro míčové hry.

Provozní doba hospůdky je různá, dle momentální sezóny a rezervací - sledujte aktualitu na titulní stránce. V letním období je otevřeno denně od 11 hodin do 19 hodin, o víkendech pak do 22 hodin. V zimě má hospůdka celodenní provoz každý pátek, sobotu i neděli.

Okolí chaty a Police nad Metují

Zajímavosti v okolí:
kaple sv. Kříže, skalní bludiště v horním labyrintu, Frýdlantská a Krtičkova vyhlídka, Cikánka (skalní útvar v Horním labyrintu, kde byl podniknut první horolezecký výstup na Ostaši v r. 1939), Sluj Českých bratří - pamětní kámen s letopočtem 1627, Kočičí hrad - průchodové komíny a úzké sluje, Samaritánka - reliéf vytesaný do pískovcové skály nad pramenem z 19. stol. , zobrazuje ženu podávající vodu sedícímu Kristu.
Oblasti vhodné pro pěší turistiku a cykloturistiku:
Teplické skalní město (8 km)
Adršpašské skalní město (15 km)
Broumovské stěny s poutním místem Hvězda (5 km)
Machov - pěší přechod do Polska - stolové hory Bor a Hejšovina (10 km)
Lokality pro vodní sporty:
Police nad Metují - nové koupaliště (5 km)
Náchod - koupaliště, krytý bazén (20 km)
Rozkoš - vodní nádrž (30 km)
Hony, Hlavňov - rybníky (5 km)
Blízká města a zajímavosti našeho kraje:
Police nad Metují (5 km) - kostel s klášterem, muzeum, stará škola, Selendrův sloup
Náchod (20 km) - zámek, pevnost Dobrošov
Hronov (15 km) - rodiště spisovatele A. Jiráska
Broumov (10 km) - barokní kostel s klášterem
Nové Město nad Metují (35 km) - zámek
Česká Skalice (30 km) - Babiččino údolí, zámek Ratibořice
Dvůr Králové nad Labem (50 km) - ZOO

Rezervovat ubytování v CHATOVÁ OSADA OSTAŠ - Police nad Metují

Nejbližší ubytování v Polici nad Metují a okolí

Ubytování Police nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah