AUTOKEMP BOJKOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Eurocamping Bojkovice leží na úpatí Bílých Karpat. Nabízí ubytování v chatkách s vlastním soc. zařízením a kuchyňkou, dále ve vlastním stanech a karavanech. V areálu je k dispozici bazén (16×10 m), dětské brouzdaliště (4×4 m), plážové hřiště, dětské hřiště, stolní tenis, stolní fotbal, součástí areálu je zahradní restaurace, která funguje zejména formou rychlého občerstvení, možnost zajištění snídaní. Kemp je situovaný u menšího města, kde v docházkové vzdálenosti (10 min. pěšky) se nachází restaurace, potraviny i pekárny.

Informační centrum na recepci, prodej pohlednic a poštovních známek, suvenýrů, turistických map. Restaurace s venkovním posezením, snídaně na objednávku. Sportovní klání pro děti i dospělé (dětské hřiště, plážové hřiště, stolní tenis, stolní fotbal, plavání, rybolov zejména pro děti).

AUTOKEMP BOJKOVICE ubytování v areálu kempu

Chatky A1-A4 - samostatně stojící chatka s 1 ložnicí (2 lůžka) a společným obývacím pokojem s kuchyní (2 lůžka), sociálním zařízením a venkovní terasou, celkem 4 lůžka.
Dvojchatky B1 - B5 a B7- B10 - nově rekonstruované dvojchatky rozdělené na pravou a levou polovinu, z nichž každá polovina je samostatná jednotka s vlastním vstupem, vlastním sociálním zařízením, kuchyňskou linkou a 2 pokoji (2 +2 lůžka) venkovní terasu. Celkem 4 lůžka.

Gastronomie

Restaurace v kempu nabízí rychlé občerstvení, čepované pivo a limonády, nealkoholické a alkoholické nápoje, mražené výrobky. Snídaně jsou možné předem na objednávku.

Okolí kempu a Bojkovice

V oblasti Bílých Karpat je dostatek značených turistických i cykloturistických stezek, Zámek Nový Světlov v Bojkovicích, muzeum Bojkovska, rozhledna Skalka a Žleby, tenisové kurty Sokol Bojkovice (0,5 km) rozhledna Velký Lopeník (15km), eko vesnička Hostětín (5km), minerální pramen Záhorovice (3km), Luhačovice (15 km), aquapark Uherský Brod (15km).

Rezervovat ubytování v AUTOKEMP BOJKOVICE

Nejbližší ubytování v Bojkovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah