VILLA MARION - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Luxusní ubytování v centru Luhačovic s výhledem na jezírko Marion. Celková kapacita činí 22 lůžek v šesti velmi prostorných a nadstandardně vybavených apartmánech. Ve Villa Marion najdete příjemné posezení na terase s altánkem s výhledem na jezírko a útulnou jídelnu s barem. Pro Vaše maximální pohodlí můžete využít možnosti masáží přímo ve Villa Marion.

Luxusní ubytování v centru Luhačovic s výhledem na jezírko Marion. Celková kapacita činí 22 lůžek v šesti velmi prostorných a nadstandardně vybavených apartmánech, z nichž jeden apartmán je bezbariérový a jednom podkrovním apartmá.

Jednotlivé apartmány mají samostatnou ložnici, obývací pokoj s možností komfortní přistýlky, jídelnu s plně vybaveným kuchyňským koutem a koupelnu s toaletou. Součástí vybavení je TV se satelitním přijímačem, Wi-Fi internet, lednička s minibar, mikrovlnná trouba, vařič, rychlovarná konvice, trezor a další. Ve Villa Marion dále najdete příjemné posezení na terase s altánkem s výhledem na jezírko a útulnou jídelnu s barem.

Pro Vaše maximální pohodlí můžete využít možnosti masáží přímo ve Villa Marion.

Villa Marion disponuje vlastním parkovištěm vybaveným kamerovým systémem.

VILLA MARION ubytování v apartmánu

Villa Marion disponuje šesti velmi prostornými a nadstandardně vybavenými apartmány, z nichž jeden je bezbariérový a podkrovním apartmá. Apartmány s rozlohou 60 - 67 m² a podkrovní apartmá s rozlohu 42 m². Jednotlivé apartmány mají samostatnou ložnici, obývací pokoj s možností komfortní přistýlky, jídelnu s plně vybaveným kuchyňským koutem a koupelnu s toaletou. Součástí vybavení je TV se satelitním přijímačem, Wi-Fi internet, lednička s minibar, mikrovlnná trouba, vařič, rychlovarná konvice, trezor a další. Součástí některých apartmánů je vlastní balkon s výhledem na jezírko, případně můžete využít venkovní terasu s altánkem. Podkrovní apartmány jsou vybaveny klimatizací.

Recepce

od 8:00 - 22:00

Gastronomie

Snídaně formou teplého a studeného bufetu.

Okolí apartmánu a Luhačovice

Klidná lokalita, blízko jezírka, lesa, minerálních pramenů, sportovního vyžití, jak na kole tak pěšky.

Rezervovat ubytování v VILLA MARION - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah