BOUTIQUE HOTEL RADUN - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nový boutique hotel Radun přímo u pramene Aloiska. V památkově chráněné funkcionalistické
vile zažijete klid, úslužnost první republiky, špičkovou gastronomii a wellness těla i duše. Parkování
v podzemní garáži.

Nový boutique hotel Radun**** vznikl kompletní a citlivou rekonstrukcí památkově chráněné funkcionalistické vily Bohuslava Fuchse z 30. let minulého století. Zaujme Vás rodinnou, útulnou a přitom luxusní atmosférou a okouzlí individuálním přístupem ke každému hostu v duchu prvorepublikové úcty a slušného jednání. Poloha hotelu je v Luhačovicích ideální. Nachází se v klidném místě přírodního lázeňského parku s léčivým pramenem Aloiska a zároveň v těsné blízkosti centra, však stranou jeho ruchu. Kavárenská restaurace hotelu je proslulá zážitkovou gastronomií, vinotékou a kávovým menu. Wellness hotelu „Prožitkový klub“ s privátní finskou saunou a vodoléčebnou vanou poskytuje masáže, zábaly, inhalace a relaxační cvičení. S hotelem těsně sousedí Vodní ráj se slunečními terasami a trampolínou, plaveckým bazénem, zážitkovým bazénem s masážními tryskami, bublery, skákacím zálivem a divokou řekou, whirlpoolem, dětským bazénkem a parní kabinou. Kapacita hotelu: 14 dvoulůžkových a 1 jednolůžkový pokoj, 4 pokoje mají možnost přistýlek.

BOUTIQUE HOTEL RADUN ubytování v hotelu

V památkově chráněné, nově zrekonstruované funkcionalistické vile je k dispozici celkem 31 lůžek v luxusních pokojích, jejichž vybavení splňuje kritéria náročných klientů a poskytuje pocit příjemné elegance a komfortu. V hotelu Radun si můžete vybrat svůj pokoj podle jména. Všechny pokoje jsou stylově zařízeny moderním nábytkem na míru, širokými postelemi se zdravotními matracemi a vynikají svými balkony a terasami a designovými koupelnami se skleněnými sprchovými kouty.

Recepce

Profesionální a přátelský perosnál recepce Boutique hotelu Radun jepro Vás připraven 24 hodin denně.

Gastronomie

V kavárenské restauraci hotelu Radun naleznete příjemné a útulné nekuřácké prostředí se zážitkovou domácí kuchyní a ochotným personálem. Máte zde možnost ochutnat vynikající pokrmy připravené vždy z čerstvých a kvalitních surovin. Rádi Vám doporučíme tříchodové Labužnické polední menu, případně si vyberete ze stálého jídelního lístku, který se přizpůsobuje aktuální sezóně. Snídaně podáváme od 8.00 do 10.00 hodin formou teplého i studeného bufetu. Hotelové večeře tvoří čtyřchodové gurmánské menu a podáváme ho v době od 18 do 20 hodin. Vinný lístek, který zahrnuje průřez vybranými víny Moravy i jižní Evropy, již pouze umocní Váš gastronomický zážitek. Naši speciálně proškolení baristé Vám s náležitou péčí a dle současných trendů připraví prémiovou italskou kávu. Vše doplníte prémiovými rumy s doutníkem. Přijďte se přesvědčit a vychutnat skutečnou gastronomii.

Okolí hotelu a Luhačovice

Poloha hotelu Radun je z nejkrásnějších... přímo u pramene Aloiska, u smíšeného lesa, v syté zeleni, na tiché komunikaci, na volném slunném prostranství, a přitom v těsné blízkosti centra, 3 minuty k poštovnímu paláci a do ruchu večerní společnosti, 7 minut k tenisovým dvorcům a na kolonádu, přímo u nové kryté Městské plovárny. - centrální poloha nedaleko centra lázní (100m) - bezprostředně u minerálního pramene Aloiska a lázeňského parku - turistické stezky a trasy terénní léčby vedou přímo od hotelu - cesty k zimnímu "vandrování" a trasy pro běžecké lyžování

Rezervovat ubytování v BOUTIQUE HOTEL RADUN - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah