WELLNESS HOTEL REZIDENCE AMBRA - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness hotel Ambra v Luhačovicích je moderně vybavené zařízení s celoročním provozem, které nabízí velmi kvalitní ubytování v nadstandardně prostorných pokojích, výbornou kuchyni s bohatým výběrem jídel a nápojů a relaxaci v Centru vitality.

Wellness hotel Ambra **** se nachází v těsné blízkosti lesa, ve velmi příjemném a tichém prostředí lázeňského města. Hotel nabízí moderní ubytování, kvalitní stravovací služby a pro Vaší relaxaci, wellness centrum - Centrum vitality. Ubytovací kapacita - 116 základních lůžek. Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky, dvoulůžkové apartmány s možností až 3 přistýlek, bezbariérový apartmán Na pokojích standardně nechybí koupelna se sprchovým koutem, WC, TV, rozhlasový přijímač, připojení k internetu, telefon, minibar, zabudovaný fén, nebo dokonce bezpečnostní schránka.

WELLNESS HOTEL REZIDENCE AMBRA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem (apartmány s vanou), WC, balkony (kromě 5. etáže), TV, připojením k internetu, telefonem, minibarem, zabudovaným fénem a bezpečnostní schránkou.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Naše restaurace disponuje kapacitou 100 míst, lobby barem a letní terasu s celodenním provozem.

Stravování je možné formou polopenze: snídaně i večeře formou rautu, nabídka zeleninových a ovocných salátů k hlavnímu jídlu, nebo na přání plná penze.

Respektování dietetických opatření - diabetická, bezlepková, vegetariánská strava

k dispozici je trvale nutriční terapeut pro konzultace týkající se stravovacích návyků, doporučení vhodné stravy či pitné kúry široký výběr jídel z jídelního lístku pro Vás měníme čtyřikrát ročně jídelní lístek pro vás sestavil šéfkuchař František Rak Mimo hotelovou restauraci mohou hosté navštívit i přilehlý areál U Solného pramene. Nabídka jídel je zde jiná a především jsou zde k ochutnání výborné domácí dezerty naší paní cukrářky.

Okolí hotelu a Luhačovice

Hotel je umístěn v klidném prostředí u lesa, od centra lázeňského městečka asi 450 m. Oblibu u klientů si získal klidem, pohodou a přátelskou atmosférou.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL REZIDENCE AMBRA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah