KOVÁRNA APARTMÁNY - Teplice nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Kovárna se nacházejí ve vsi Zdoňov v CHKO Broumovsko a nabízí prostorné a přijmené ubytování v klidu venkova.

Ubytování v našich prostorných a plně vybavených apartmánech nabízí klid a pohodu venkova.

Penzion s restaurací vám rádi pronajmeme pro jednorázové akce. Komorní svatby, oslavy narozenin nebo firemní akce.

KOVÁRNA APARTMÁNY ubytování v apartmánu

Apartmány Kovárna nabízí celekem 4 apartmány. Všechny apartmány mají čtyři lůžka ve dvou pokojích, kuchyňský kout (kompletně vybavena nádobím, lednicí, mikrovlnnou troubou, remoskou, myčkou, sklokeramickou deskou, rychlovarnou konvicí a topinkovačem), krbová kamna, koupelnu s toaletou a se sprchou.

Apartmán I. : Tento čtyřlůžkový, 57 m2 velký apartmán, se nachází v přízemí domu. Součástí je jedna manželská postel v samostatné ložnici a dvě oddělená lůžka v obývacím pokoji. Náš nejmenší apartmán je vybaven krbovými kamny, ve kterých můžete sledovat plápolající oheň z pohodlných křesílek.

Apartmán II. : Tento čtyřlůžkový 62m2 velký apartmán se nachází v přízemí budovy. Součástí jsou dvě manželské postele. Apartmán je nejen velmi prostorný, ale jeho útulnost doplňuje krb s pohodlnými sedacími pytli. Tento pokoj je vhodný pro alergiky, na přání rádi na pokoj doplníme přistýlku.

Apartmán III. : Tento náš největší čtyřlůžkový 76m2 velký apartmán je umístěn v prvním patře budovy. Jeho součástí jsou dvě manželské postele a další zázemí. I v tomto pokoji nechybí pro navození příjemné atmosféry krb a pohodlné posezení u něj. Pokoj rádi na přání doplníme o přistýlku, mazlíčci jsou vítáni.

Apartmán IV. : Náš čtvrtý čtyřlůžkový 67m2 velký apartmán je umístěn v prvním patře naší Kovárny. V pokoji je jedna manželská postel, dvě oddělená lůžka a další zázemí. Příjemnou atmosféru i zde navozuje krb s pohodlným posezením. Pokoj lze na přání doplnit o přistýlku a mazličci jsou zde samozřejmě vítáni.

Gastronomie

V restauraci pro Vás vaříme prostá poctivá jídla z místních sezónních surovin. Naší vlajkovou lodí jsou pečená kuřata a pomalu pečené hovězí v biokvalitě. Jídelníček se neustále mění, tak jako se neustále mění příroda.

K dispozici jsou i plně vybavené Kuchyně na každém apartmánu.

Okolí apartmánu a Teplice nad Metují

CHKO Broumovsko nabízí spousty aktivit, jak pro léto tak zimu. Můžete navštívit Adršpašsko-teplické skály, Křížový vrch, Broumovské stěny, Jiráskovy skály a Bischfstein, Ostaš a spousty dalších aktivit, turistických míst, cyklostezek a pod. .

Rezervovat ubytování v KOVÁRNA APARTMÁNY - Teplice nad Metují

Nejbližší ubytování v Teplicích nad Metují a okolí

Ubytování Teplice nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah