U TULÁKA - Dobřichovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion U tuláka se nachází ve městě Dobřichovice, pouhých sedm kilometrů od hradu Karlštejna a deset kilometrů od krásného hlavního města Prahy.

Penzion U tuláka nabízí pět dvoulůžkových pokojů s možností dvou přistýlek na každý pokoj. Můžete si vybrat jednu ze tří pestrobarevných kombinací a to ze žluté, oranžové a zelené.

U TULÁKA ubytování v pensionu

Každý pokoj má své sociální zařízení se sprchovým koutem, televizor, předsíň se šatní skříní a postele z masivního dřeva. Stravování pak obstará restaurace, kde je možné si domluvit speciálně upravené menu. Standardem se blíží tříhvězdičkovému hotelu.

Gastronomie

Kromě ubytování náš penzion poskytuje i stravovací služby. Jeho součástí je totiž i restaurace s cafébarem. V útulné místnosti pro dvacet hostů nabízíme minutkovou kuchyni s upřednostněním české domácí kuchyně. Menu je možné postavit i po dohodě. Potěšíme i milovníky čaje a kávy a to všech možných variant včetně ledové. Na své si přijdou i pojídači sladkostí a svou žáhu uhasí i ochutnavači vín či něčeho tvrdšího, ať již v čistém provedení, nebo v podobě koktejlů. To vše u našeho cafébaru.

Zásluhou menší kapacity náš rodinný podnik přímo vybízí k pořádání uzavřených společenských akcí jako jsou menší svatební hostiny, firemní oslavy, rauty a další. Jsme schopní se přizpůsobit jakýmkoli Vaším požadavkům. Naší předností je také nekuřácké prostředí.

Rezervovat ubytování v U TULÁKA - Dobřichovice

Nejbližší ubytování v Dobřichovicích a okolí

Ubytování Dobřichovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah