HOTEL EROPLÁN SUPERIOR - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Eroplán****Superior, který již neodmyslitelně patří k Rožnovu pod Radhoštěm, nabízí ubytování i ostatní služby v moderních a velice příjemných interiérech. Hotel je umístěn v blízkosti Valašského muzea v přírodě, sportovní nadšenci mohou využít řady tenisových kurtů, golfu, jezdeckého areálu, koupaliště, krytého bazénu a blízkého bowlingu.

Hotel Eroplán poskytuje ubytování ve 42 dvoulůžkových pokojích, 4 jednolůžkových z toho 1 bezbarierový, 2 malých apartmá a 1 luxusní apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny barevnou televizí s LCD obrazovkou a 14 satelitními programy, telefonem, WI-FI připojením k internetu, minibarem, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a trezorem. Hotel má vlastní parkoviště, hlídané bezpečnostním kamerovým systémem.

Restaurace a konferenční prostory:

V restauraci je k dispozici 80-100 míst u stolu, snack bar disponuje 30 místy u stolu a velkou digitální TV s plazmovou obrazovkou na zdi. Salónek umístěný za restaurací je vhodný k pořádání různých oslav, večírků, školení a semináře s kapacitou 40-ti osob. Prezentační technika k dispozici. Kongresový sál je nové společenské zařízení o kapacitě dvou sálů a foyér s možností propojení kapacity od 10 do 250 osob. Prostory jsou vhodné pro nejrůznější akce v podobě kongresů a konferencí, seminářů, výstav, prezentací, workshopů, plesů, rautů, módních přehlídek. Sál je vybaven audiovizuální technikou s mobilním pódiem.

Wellness a privátní sauna:

Samozřejmostí ve wellness hotelu Eroplán je whirlpool, finská, parní a infrasauna, ochlazovací lázeň, různé druhy masáží. Na objednávku je k dispozici privátní sauna s vodní postelí, whirlpolem a relaxačními lehátky. Ve wellness je bezplavková zóna.

Hotel Eroplán****Superior - ráj pro Váš odpočinek. Červenec-říjen je z provozních důvodů wellness mimo provoz.

HOTEL EROPLÁN SUPERIOR ubytování v hotelu

Jednolůžkový pokoj

Vybavení pokojů: satelitní TV, lednička s minibarem, telefon s přímou volbou, přípojka na PC a internet, koupelna se sprchovým koutem, župany, ručníky, pantofle.

Dvoulůžkový pokoj

Vybavení pokojů: satelitní TV, lednička s minibarem, telefon s přímou volbou, přípojka na PC a internet, koupelna se sprchovým koutem, župany, ručníky, pantofle.

Malé apartmá

Apartmá s luxusní francouzskou postelí pro 2 osoby. V tomto pokoji existuje také možnost dvou přistýlek pro rodinu s dětmi.

K dispozici Vám může být modré apartmá č. 129 nebo červené apartmá č. 133, které má navíc klimatizaci.

Vybavení pokojů: satelitní plazmová TV, lednička s minibarem, telefon s přímou volbou, přípojka na PC a internet, koupelna s luxusní vířivou vanou, extra sprchou, župany, ručníky, pantofle.

Luxusní apartmá Senzace!

Apartmá se nachází ve druhém patře hotelu. Hosté mohou odpočívat v obývacím pokoji se sedací soupravou nebo v zimní zahradě s automatickým otevíratelným střešním oknem a překrásným výhledem na Beskydy. Celý apartmán je ozvučen a klimatizován. Na objednávku Vám v pokoji připravíme i přistýlku.

Luxusní apartmá nabízí tyto možnosti:

luxusní kruhová postel o průměru 280 cm se zdravotní matrací zrcadlový strop dva televizory se satelitními programy (v zimní zahradě a v ložnici) podlahové topení a speciální koberec elektronické masážní lehátko s různými pozicemi a programy 2 fitness přístroje - rotoped a orbitrek prostorná koupelna s masážní whirlpool vanou pro dvě osoby parní sauna integrovaná ve sprchovém koutě kancelářský kout s WiFi připojením k internetu trezor pro Vaše cennosti

Samozřejmostí jsou ručníky, župany a pantofle, dekorace, květiny a mísa s ovocem.

Recepce

Recepce hotelu k dispozici 6,00 -22,00 hodin.

Gastronomie

V exkluzivním prostředí restaurace si pochutnáte na vynikajících jídlech moravské i mezinárodní kuchyně. Snídaně formou bufetu / vegetariánské

Okolí hotelu a Rožnov pod Radhoštěm

Okolní hory lákají jak k pěší turistice, tak i k projížďkám na horských kolech. V zimním období budou spokojeni zejména příznivci alpského a severského lyžování. Pustevny na Radhošti, Lysá hora nebo Soláň jsou pro milovníky zimních radovánek opravdovými pojmy.

Rezervovat ubytování v HOTEL EROPLÁN SUPERIOR - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah