BESKYDSKÝ HOTEL RELAX, - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Relax *** se nachází na severovýchodě České republiky - na severní Moravě, na okraji malebného valašského městečka Rožnova pod Radhoštěm. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích či apartmánech, pořádání konferencí či rehabilitační služby.

V okruhu několika kilometrů v pohoří Beskydy je řada možností pro lyžování, cyklistiku, letní i zimní turistiku. Nabízí se také řada možností relaxace formou výletů do zajímavých míst (Valašské muzeum v přírodě, Pustevny) i návštěvou sportovních zařízení města (krytý bazén s tobogánem, venkovní vyhřívané bazény, tenisové kurty, minigolf, kuželna, golfové hřiště, zimní stadion).
Hotel je vybaven veškerou technikou a odpovídajícími sály pro pořádání sympózií, školení, porad a konferencí. K dispozici jsou dva sály, každý až pro 100 osob, dále 2 salonky pro 40 osob a pro 30 a 18 osob.
Areál hotelu nabízí možnost sportovního vyžití na tenisových kurtech, ve vnitřním i venkovním vyhřívaném bazénu, kuželně, minigolfu nebo dětském hřišti.
Hotel je rovněž kompletně vybaven pro poskytování relaxačních služeb (masáže, sauna, vodoléčba, elektroléčba, ...).

BESKYDSKÝ HOTEL RELAX, ubytování v hotelu

Ubytovat se je možno v 85 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky či ve 3 apartmánech.
Všechny pokoje mají balkón s výhledem na okolní lesy, koupelnu se sprchou, WC, televizi se satelitními programy a telefon s přímou volbou.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace s letní terasou nabízející speciality valašské kuchyně, kavárna Atrium vhodná pro pořádání rautů a společenských večerů a denní bar.

Rezervovat ubytování v BESKYDSKÝ HOTEL RELAX, - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah