APARTMÁNY U ČERVENÉHO STROMU - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Červeného stromu nabízejí komfortní a luxusní ubytování, které zpříjemní návštěvu Rožnova pod Radhoštěm a jeho okolí. Nově zrekonstruovaný rodinný dům je vzdušný, plný světla a příjemných barev. Apartmány jsou spojením domácí pohody na cestách s vysokým komfortem, jsou zařízeny v moderním stylu s důrazem na neokázalou eleganci a nabízí jedinečnou lokalitu, příjemné a útulné prostředí, moderní design a vybavení.

Také máme děti. Víme, jaké to je s nimi cestovat, všechno před odjezdem zařídit a na nic nezapomenout. A to se většinou nepodaří. Proto jsme se snažili Vám trošku zjednodušit cestování s dětmi a ty nejdůležitější věci Vám nachystat. K dispozici je také zahrada, které byla navržena pro rodiny s dětmi.

V apartmánech je k dispozici WI-FI s kvalitním a stabilním signálem zdarma.

Parkování přímo na pozmeku za za uzamykatelnou branou, od které budete mít vlastní ovladač.

APARTMÁNY U ČERVENÉHO STROMU ubytování v apartmánu

V apartmánech je k dispozici moderně vybavená kuchyně - myčka, mikrovlnná trouba, lednička s mrazicím boxem, sklokeramická deska, pečící trouba, rychlovarná konvice a kávovar na espresso Nescafé Dolce Gusto - Krups (app. Sky nedisponuje myčkou). Kuchyně jsou vybaveny kompletní jídelní a kávovou sadou a základním vybavením na vaření. Ložnice jsou zařízeny pohodlnou manželskou postelí, obývací pokoje velkou rozkládací sedačkou, televizí s širokou nabídkou TV programů a DVD přehrávačem. V apartmánu Essence je součástí obývacího pokoje pracovní koutek a projekční televizor, v apartmánu Regina můžete sledovat oblíbené pořady na plazmové televizi nebo posedět ve stylovém koutku s výhledem do parku, jehož součástí je dřevěné městečko. Jídelny v app. Essence a Regina jsou vybaveny velkým jídelním stolem se 6 židlemi (stůl je možno využít i jako jednací stůl), apartmán Regina má i vlastní terasu, na které můžete odpočívat. Koupelny a WC jsou samostatné, vybavení koupelny - vana se sprchovým koutem, fén. Vstupní místnost disponuje velkou šatní skříní.

Gastronomie

Potřebujete vařit? Každý apartmán disponuje vlastní plně vybavenou kuchyní.

Večery venku jsou fajn. Můžete je strávit v kryté pergole s grilem.

Okolí apartmánu a Rožnov pod Radhoštěm

Atraktivitou číslo 1 je v Rožnově bez diskuze Valašské muzeum v přírodě, které máte přímo jako na dlani přímo před Apartmány. Rožnov je ale zajímavý i unikátní výrobou svíček Unipar, Světem kamenů, Gibon Parkem, v okolí za výlet rozhodně stojí Pustevny, Starý Jičín, Štramberk nebo Valašské Meziříčí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U ČERVENÉHO STROMU - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah