APARTMANY DELUXE - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Deluxe (Camping Rožnov) - Camping Rožnov se nachází na úpatí hory Radhošť v překrásné přírodě na území CHKO Beskydy. V campingu se nachází 8 čtyřlůžkových (některé s možností dalších 2 přistýlek) studií "DELUXE".

APARTMANY DELUXE ubytování v apartmánu

Studia se skládají ze samostatné ložnice, obývacího pokoje s kuchyní a toalet. Ložnice je vybavena manželskou postelí a některé bungalovy patrovou postelí, v obývacím pokoji se nachází sedací souprava, TV, dekorační krb. Sociální zařízení je vybaveno sprchovým koutem, umyvadlem, wc a bidetem. Ke studiu náleží také terasa s posezením vybavena zahradním nábytkem včetně grilu, jenž je průchozí do obývacího pokoje. Kuchyně je kompleně vybavena (lednice, trouba, nádobí, rychlovarná konvice, sporák atd.). Studia jsou umístěny v klidné části nad bazénem.

Okolí apartmánu a Rožnov pod Radhoštěm

Turistická trasa vedoucí na Radhošť začíná přímo u campingu. Vrchol Radhoště je od campu vzdálen jen 8 kilometrů, Pustevny pak kilometrů 10.
Pro turisty mířící do Rožnova pod Radhoštěm je Camping Rožnov ideální volbou pro dovolenou v Rožnově pod Radhoštěm. Díky své poloze budete mít Valašsko v okolí Rožnova pod Radhoštěm jako na dlani. Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm se nachází jen půl kilometru od campingu. Ve stejné vzdálenosti je také Jurkovičova rozhledna. Cyklostezka údolím Bečvy vede přímo kolem kempu. Rodiny s dětmi využijí prostorný areál campingu.

Rezervovat ubytování v APARTMANY DELUXE - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah