CHATA NISANKA - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaná Chata Nisanka s apartmány v centru Bedřichova přímo pod hlavním sjezdovkami a v těsné blízkosti jizerské magistrály, cyklistických a turistických tras.

V nově zrekonstruované Chatě Nisanka v Bedřichově Vám rádi poskytneme ubytování prvotřídní kvality v tichém a klidném prostředí. Nabízíme Vám ubytování v 7 apartmánech vybavených vlastní koupelnou (sprcha + WC), TV a bezdrátovým připojením k internetu. V okolí najdete velké množství běžeckých i sjezdových tratí, v letních měsících si jistě přijdou na své milovníci pěší i cyklo turistiky. Penzion je umístěn přímo pod hlavními sjezdovkami v Bedřichově, nástup na Jizerskou magistrálu je vzdálen přibližně 500 m.

CHATA NISANKA ubytování v chatě

Pokoje jsou apartmánového typu vybavené vlastní kuchyňkou a koupelnou. Vybavení je úplně nové nakoupené po rekonstrukci v roce 2009. Samozřejmostí je ložní prádlo, televizor, mikrovlnná trouba, plotýnkový vařič, příbory, nádobí, ...

Gastronomie

Hosté mohou využít jednak kuchyněk na pokojích, i větší kuchyně ve společenské místnosti. V Bedřichově je k dispozici značné množství stravovacích zařízení. Většina z nich je v dosahu 5 až 10 minut chůze.

Okolí chaty a Bedřichov

Objekt se nachází u sjezdového areálu v Bedřichově. V tomto areálu jsou samozřejmě k dispozici půjčovny lyží, dětská lyžařská školka, lyžařská škola... Na běžecké tratě lze nastoupit u objektu a dojet na Jizerskou magistrálu (cca 500 m).
Na cyklistické a pěší stezky se dá nastoupit přímo u objektu.

Rezervovat ubytování v CHATA NISANKA - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah