PENZION VALENTINO - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion je vhodný zejména pro rodinnou dovolenou s dětmi, menší skupiny a sportovce. Pokud dáváte přednost menšímu kolektivu, tak je penzion Valentino ten pravý pro dovolenou s Vašimi dětmi. Penzion se nachází v klidné lokalitě obce Bedřichov.

Valentino je rodinný penzion nacházející se v Bedřichově uprostřed krásné přírody Jizerských hor. Nabízíme ubytování v 5 apartmánech 4-6 lůžkových. Apartmány disponují plně vybavenou kuchyní a WC s koupelnou. K dispozici jsou 2 apartmány 2kk (40m2) a 3 mezonetové apartmány 3kk (65m2). K dispozici je nekuřácká restauraci s barem, krbem. Pro ubytované hosty je k dispozici mimo jiné: internet přes interní wifi síť, sauna, hydromasážní vana, vybavení pro děti, vyhřívaná úschovna kol a lyží, prostorná zahrada s dětskými průlezkami, houpačkami, pískovištěm, trampolínou, ohništěm, bazénem (4×6 m) a hřištěm na míčové hry.

Penzion se nachází cca 400 m od hlavních sjezdovek lyžařského areálu Bedřichov. Nedaleko také začínají běžecké tratě Jizerské magistrály s denní strojovou úpravou. V létě je možné vyrazit přímo od penzionu na cyklovýlety a pěší tůry.

Penzion Valentino je připraven na ubytování s dětmi.

PENZION VALENTINO ubytování v pensionu

Apartmány jsou prostorné, kuchyně je plně vybavená. Na každém pokoji je TV. Penzion Valentino disponuje celkem pěti apartmány: dva apartmány 2kk (40m2) v přízemí a tři apartmány 3kk (65m2) v patře.

Prostorná a oplocená zahrada je vybavena pro děti.

Gastronomie

Na vyžádání pro skupiny nabízíme snídaně formou švédských stolů (pečivo, šunka, salám, sýr, tavený sýr, máslo, med, marmelády, paštiky, zelenina, ovoce, několik druhů cereálií, jogurt, mléko, čaj – ovocný, černý, káva, džus...) večeři umíme zprostředkovat z dovážky z nedalekého hotelu.

Okolí pensionu a Bedřichov

Jizerské hory se svými přírodními krásami, vodními nádržemi a rozhlednami. Dále Ještěd, Liberec město, centrum Babylon, ZOO Liberec, Botanická zahrada Liberec atd.

V okolí jsou ideální podmínky pro pěší turistiku a cykloturistiku. V zimě je možno využít upravované běžecké tratě a lyžařské vleky. Tenisové kurty, koupaliště, restaurace s bowlingem a minigolfem v obci. Umělá celoročně otevřená bobová dráha, další sportovní zařízení a atrakce v dosahu.

Rezervovat ubytování v PENZION VALENTINO - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah