WELLNESS PENZION JARMILKA - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Wellness penzion Jarmilka se nachází v Bedřichově u Jablonce nad Nisou v Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory. Penzion je po celý rok snadno dostupný autem i veřejnou hromadnou dopravou z Liberce, Jablonce nad Nisou i ze Smržovky.

Nabízí celoroční ubytování pro jednotlivce i celou rodinu, ubytování pro školy, skupiny či pracovní kolektivy. Chata disponuje vířivkou a infrasaunou.

K posezení v příjemné restauraci s letní terasou nabízíme nejoblíbenější pokrmy klasické české domácí kuchyně, dětská, vegetariánská a veganská jídla. Připravujeme také speciality na grilu nebo ve vlastní udírně. Vaříme výhradně z čerstvých surovin.

V penzionu organizujeme svatební hostiny, rauty, narozeninové oslavy, firemní akce, mítinky a školení.

V okolí penzionu Jarmilka v Bedřichově se nabízí nespočet příležitostí pro aktivní i pasivní odpočinek, sportovní aktivity, kulturní vyžití a zábavu pro děti.

Parkování v ceně ubytování na uzavřeném parkovišti před penzionem, pod kamerovým dohledem

WELLNESS PENZION JARMILKA ubytování v pensionu

Každý pokoj je vybaven postelemi s ortopedickými matracemi, sedací soupravou, konferenčním stolkem, šatní skříní, LCD televizí a moderní koupelnou se sprchovým koutem. Možnost zapůjčení dětské postýlky.

Druhy pokojů: dvoulůžkový, třílůžkový, čtyřlůžkový, pětilůžkový.

17 pokojů nabízí 47 lůžek a 8 přistýlek.

Gastronomie

V objektu se nachází nekuřácká restaurace s kapacitou 60 míst.

Snídaně jsou poskytovány formou švédských stolů a jsou zahrnuty v ceně ubytování. Obvykle mezi 7:00 -10:00, nebo po dohodě s personálem.

Servírované v době od 11:00 - 22:00 (možno prodloužit podle přání hostů). Velký výběr jídel z jídelního lístku. Nabízíme nejoblíbenější pokrmy klasické české domácí kuchyně, V jídelním lístku naleznete dětská a vegetariánská jídla. Přílohy jen z čerstvých surovin. Dále připravujeme saláty, těstovinová jídla, masové speciality, speciality na grilu, ryby.

Široká nabídka teplých a studených nápojů, alko i nealko. Točíme PILSNER URQUELL 12. V lahvích podáváme: RADEGAST Birell. Labužníci jistě ocení skvělou chuť a vůni vína z VINNÝCH SKLEPŮ LECHOVICE. Posezení Vám zpříjemní vynikající káva zn. ILLY.

Na objednávku salonek pro uzavřenou společnost (rauty, firemní večírky, svatby...)

Okolí pensionu a Bedřichov

Objekt penzionu se nachází v Bedřichově v Chráněné krajinné oblasti Jizerských hor. Penzion je po celý rok snadno dostupný autem i veřejnou hromadnou dopravou po silnicích ve směru z Liberce, Jablonce nad Nisou i ze Smržovky.

Rezervovat ubytování v WELLNESS PENZION JARMILKA - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah