PENZION MÜHL - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Mühl se nachází přímo v centru známého lyžařského střediska Malinovka v Bedřichově v Jizerských horách. Kromě nabídky ubytování, máte možnost využít saunu přímo v objektu penzionu.

Penzion Mühlovi se nachází přímo v centru známého lyžařského střediska Malinovka v Bedřichově v Jizerských horách. Kromě nabídky ubytování, máte možnost využít saunu přímo v objektu penzionu. Je možné využít za poplatek saunu, která je v objektu. Parkuje se na nehlídaném parkovišti před penzionem. Domácí zvířata nejsou povolena a penzion je celý nekuřácký.

PENZION MÜHL ubytování v pensionu

V celém objektu jsou 2 - 4 lůžkové pokoje s kompletním vybavením a vlastním sociálním zařízením. Možnost rezervace dětské postýlky s příslušenstvím.

Gastronomie

Na penzionu podáváme snídaně formou bufetových stolů.

Okolí pensionu a Bedřichov

Pokladny lyžařského střediska Malinovka pro sjezdové lyžování jsou vzdáleny pouze 150 m od penzionu, kde jsou skvělé podmínky hlavně pro rodiny s dětmi. Pro ně jsou zde upraveny sjezdovky a lyžařské školky.

Pro milovníky běžkového lyžování je zde známá Jizerská magistrála cca 180 km běžeckých tratí, které jsou neustále upravovány.

Rezervovat ubytování v PENZION MÜHL - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah