HOTEL O.K. 1 - Beroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel OK1 leží ve velmi klidné části Berouna. Hostům nabízí parkování, fitness a WIFI zdarma. Bezbariérový přístup. Hotel OK1 má výhodnou polohu pro výlety do nejbližšího okolí - hrady Karlštejn a Křivoklát, Koněpruské jeskyně. Výborné dopravní spojení do Prahy.

Všechny pokoje v Hotelu OK1 jsou vybaveny psacím stolem, lednicí, koupelnou se sprchovým koutem a TV. Na patře k dispozici kuchyňka a pračka. Pro tělesně postižené máme bezbariérový pokoj. Sportovní vyžití - fitness v hotelu pro hosty zdarma.

HOTEL O.K. 1 ubytování v hotelu

K ubytování v hotelu nabízíme dvojlůžkové a třílůžkové pokoje. Ubytování v hotelu je v tříhvězdičkové kvalitě.

Recepce

Recepce je otevřena od 7:00 - 20:00.

Okolí hotelu a Beroun

Beroun je výchozím bodem pro mnoho výletů do okolí, navštívit můžete např. hrad Karlštejn, Křivoklát, Koněpruské jeskyně, chráněnou krajinnou oblast Český kras, cyklisté mohou využít několik cyklostezek (nabízíme možnost úschovy kol) atd.

Koupání

V létě je možné se vykoupat ve venkovním bazénu, vzdáleném 5 minut pěšky od hotelu.

Koněpruské jeskyně

Zajímavým a obohacujícím výletem je cesta ke Koněpruským jeskyním, které leží ve středních Čechách 7 km jižně od Berouna v chráněném území Český kras. Tento zajímavý výlet se dá spojit s prohlídkou nedaleko ležících hradů Křivoklát a Karlštejn.

bližší informace naleznete zde

Naučná stezka Zlatý kůň

K méně náročným poznávacím výletům patří naučná stezka Zlatý kůň. Stezka vede přímo od východu z jeskyní. Je dlouhá 3,5 km a udává se, že ji lze ujít za cca 90 minut.

bližší informace naleznete zde

Rozhledna Děd

K dalším výletům patří procházka krásnou přírodní scenérií na vrchol kopce, na kterém se tyčí krásná zachovalá rozhledna Děd. Výšlap se může zdát pro někoho náročným, ale výhled, který se Vám na vršku rozhledny naskytne, za námahu stojí.

Muzeum Český kras

Pokud nepatříte mezi obdivovatele toulek po přírodě. Nechte se zlákat krásnou expozicí Český kras, jeho příroda i první osídlení. Dějiny řemesel města Berouna, Pamětní síň Václava Talicha a Jana Preislera. To vše a mnohem víc Vás čeká v muzeu Český kras.

bližší informace naleznete zde

Rezervovat ubytování v HOTEL O.K. 1 - Beroun

Nejbližší ubytování v Berouně a okolí

Ubytování Beroun

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah