PENZION BARTÁK - Beroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension BARTÁK *** nabízí příjemné a klidné ubytování v jedno, dvou i třílůžkových pokojích nedaleko centra města Berouna a restauraci, která poskytne nevšední gastronomický zážitek.

Penzion Barták *** Vám nabízí ubytování v klidném prostředí Berouna. Standartně hotelově vybavené pokoje zajistí Vaší plnou spokojenost. Připraveny jsou jedno, dvou až třílůžkové pokoje s možností přistýlky.

Snídaně je Vám servírována do "postýlky", nebo v letních měsících na sluneční terasu. Penzion není strohým hotelem, ale penzionem na profesionální úrovni s osobním přístupem.
Celý penzion je pokryt Wi-Fi signálem. Parkování pro hosty je umožněno přímo u penzionu.

PENZION BARTÁK ubytování v pensionu

Pro hosty jsou připraveny jsou jedno, dvou až třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Barták Pension poskytuje pokoje se satelitní TV, minibarem, koupelnou a v některých případech také s krbem a vířivkou.

Gastronomie

Restaurant Pension Barták nabízí kulinářské speciality celého světa - grilované marinované steaky, plněné panenky či speciality z drůbeže a ryb. Obsluhující personál, který patří do skupiny "Johnnie Walker Club Service", Vás pohostí širokou nabídkou alkoholických a nealkoholických nápojů včetně míchaných specialit. Samozřejmostí je i jazyková vybavenost - personál hovoří anglicky, německy a rusky.

Restaurant Pension Barták nabízí 60 míst v restauraci, v letních měsících i zahradní posezení pro 40 hostů. Nabízí také možnost pořádání svateb, narozeninových, promočních i jiných oslav a dále možnost pořádání zahradních párty. Penzion zajišťuje kompletní svatební servis (hudební produkce, zajištění vozidel atd.) a cateringové služby. Uspořádá pro Vás vánoční večírky, svatby, oslavy a rauty, firemní večírky, rodinné oslavy, malé soukromé oslavy či smuteční hostiny.

Okolí pensionu a Beroun

V okolí města Berouna je mnoho zajímavých možností výletu. Za návštěvu stojí hrad Karlštejn, hrad Křivoklát, Koněpruské jeskyně, okolí řeky Berounky, lomy Alkazar, Malá nebo Velká Amerika. Dálší možnosti pro krásný výlet jsou hrad Točník, zřícenina Žebrák nebo návštěva hlavního města Prahy.

Rezervovat ubytování v PENZION BARTÁK - Beroun

Nejbližší ubytování v Berouně a okolí

Ubytování Beroun

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah