PENZION KOTVA BEROUN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kotva, se nachází historickém centru města Berouna, v těsné blízkosti plzeňské brány. Penzion Kotva nabízí vkusně zařízené 2-4 lůžkové kompletně vybavené apartmány.

PENZION KOTVA BEROUN ubytování v pensionu

Součástí každého apartmánu je vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyní s obvyklou výbavou nádobím, lednicí, sporákem a mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí. V každém apartmánu je samozřejmostí smart TV a WIFI pro ubytované zdarma.

Okolí pensionu a Beroun

Berouna je možno navštívit mnoho atraktivních turistických míst. Nejblíže místu ubytování je známé medvědárium s medvědími večerníčkovými hvězdami. Cestou z medvědária můžete pozorovat hvězdy opravdové, rozhledna na Městské hoře Vám umožní výhled také na celé město. V dochozí vzdálenosti z centra města jsou Koněpruské jeskyně. Svatý Jan pod skalou, Lomy Velká a malá Amerika, Srbsko a hrad Karlštejn jsou vzdálené jen pár kilometrů z centra Berouna a pro zdatné turisty dostupné krásnou procházkou podél řeky Berounky s návštěvou lomu Alcazar.

Znaveni po celodenním výletu můžete navštívit Aquapark Laguna, vzdáleného jen 0,5 km od pensionu, a večer posedět v některé z mnoha na náměstí a přilehlých uličkách vyhlášených restaurací či cukrárně.

V okolí pensionu je veškerá občanská vybavenost, obchody, restaurace, pizzerie, kino, aquapark, bazén, nemocnice...

Rezervovat ubytování v PENZION KOTVA BEROUN

Nejbližší ubytování v Berouně a okolí

Ubytování Beroun

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah