HOTEL ALEX - Beroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V novém moderním hotelu ALEX nedaleko od centra města Beroun! Hotel ALEX nabízí 42 pokojů s různou úrovní komfortu a odpovídá kategorii „3 hvězdy“. Beroun má rychlé a pohodlné dopravní spojení s Prahou: 35 minut vlakem do centra Prahy anebo 25 minut autobusem do stanice metra. Pěší procházky a zájezdy na kole podél nádherné řeky Berounky udělají Váš pobyt v nejkrásnějším městě okolí Prahy nezapomenutelným!

Hotel ALEX *** je zařazen do kategorie: HOTEL GARNI - poskytující jen snídaně a malé občerstvení s dostupností do centra "Husovo náměstí " 10 minut procházkovou chůzi. Hotel nabízí bezplatný parking i pro autobusy a větší dodávky a WI-FI s dobrým pokrytím zdarma.

HOTEL ALEX ubytování v hotelu

Hotel nabízí převážně dvoulůžkové pokoje DBL (manželská postel), pokoje TWIN (oddělené postele) a další možnosti větších pokojů a přistýlky. Kapacita hotelu 80 lůžek ve 4 patrech s výtahem. Celý hotel je vybaven zvukotěsnými okny, protihlukovou izolací a v nejvyšším patře zajištěno posílené odvětrávání. Hotel má dva pokoje speciálně upravené pro tělesně postižené včetně venkovní plošiny. Hotel je nekuřácký. Pro kuřákyjsou k dispozici dvě terasy.

Vybavení pokojů: matrace střední tvrdosti a vysoké kvality, televize s velkou obrazovkou, 80 programů, pracovní stůl a židle, internet ADSL Wi-Fi, sprchovací kout, schower gel a schampoo, velká osuška a ručník, fén na vyžádání (recepce)

Recepce

Recepce otevřena 7,00 - 22,00 h.

Při ubytování obdrží host čipovou kartu pro vstup do hotelu pro hlavní vchod a vchod z parkoviště.

Okolí hotelu a Beroun

Beroun je více než 800 let staré město, v jeho okolí se nachází mnoho přírodních a architektonických památek: Koněpruské jeskyně, hrady Křivoklát, Karlštejn, Žebrák. Ve vzdálenosti 5 minut od hotelu je obchodní řetězec Kaufland (7,00 -22,00 h) a benzinová pumpa s nonstop provozem.

Rezervovat ubytování v HOTEL ALEX - Beroun

Nejbližší ubytování v Berouně a okolí

Ubytování Beroun

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah