PENZION ČESKÁ CHALUPA - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Česká Chalupa se nachází v blízkosti města Liberec, přímo na cyklistických, turistických a běžeckých trasách a nástupního místa na Jizerskou magistrálu.

V nekuřáckém penzionu na okraji Jizerských hor naleznete příjemné komfortní ubytování. Penzion nabízí celkem 11 dvou a třílůžkových pokojů. Penzion Česká Chalupa je vhodný pro ubytování rodin s dětmi, větších skupin. Díky výhodné poloze je vhodný i pro firemní ubytování, pořádání teambuildingu, školení a pořádání škol v přírodě. Přímo v penzionu Česká Chalupa máte možnost relaxovat a užít si různých druhů masáží.

K vašemu přijemnému pobytu slouží v létě venkovní posezení na zahradě, stojan na kola pro cyklisty, asfaltové hřiště. V zimě pak nabízíme možnost úschovy lyží a kluziště na zahradě. K dipozici pro různá využití je vám i salonek pro 50 osob.

PENZION ČESKÁ CHALUPA ubytování v pensionu

Penzion nabízí celkem 11 dvou a třílůžkových pokojů. (nově nabízí pro rodiny s více dětmi čtyř, pěti a šesti lůžkové dvoupokoje s vlastním sociálním zařízením) Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a samozřejmostí je wi-fi připojení pro všechny ubytované návštěvníky i návštěvníky restaurace. Vítáni jsou i vaši domácí mazlíčci. pro které jsou vyhrazeny dva pokoje.

Gastronomie

Restaurace v našem penzionu slouží nejenom ubytovaným hostům, ale i všem turistům, cyklistům, běžkařům a vůbec návštěvníkům Jizerských hor.
Nabízíme nekuřácké prostředí s domácí kuchyní, dětský koutek, salonek pro 50 osob.

Okolí pensionu a Liberec

Můžete si odpočinout, načerpat síly a zrelaxovat v krásné krásné přírodě v klidu hor. Nebo využít nepřeberného množství aktivit, které nabízejí města v okolí. Penzion s restaurací je ideální jako výchozí nebo cílový bod pro vaše výlety z Liberce, zastávka MHD Liberec končí v těsné blízkosti České Chalupy.

Rezervovat ubytování v PENZION ČESKÁ CHALUPA - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah