HOTEL LIBERECKÁ VÝŠINA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Liberecká výšina se nachází severozápadně ve městě Liberec, na úpatí kopce Liberecká výšina, jedná se o stavbu hotelu s několik metrů vysokou věží, ve které je umístěna rozhledna s výhledem na město Liberec, kolem dokola je obklopena lesy a disponuje též restaurací. Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma parkování a připojení k Wi-Fi.

Hotel disponuje celkovým počtem 8 pokojů s kapacitou 18 lůžek. Možnost samostatného vstupu v nočních hodinách kontrolovaným bočním vchodem. Provozní doba recepce souvisí s provozní dobou restaurace. Liebigův salónek je možné užívat jako společenskou místnost v průběhu celého pobytu, pokud zde není zarezervována akce.

Ze zalesněných vrchů Jizerských hor, které se táhnou od Lidové zahrady až k hlavnímu župnímu městu Liberec, se pyšně zvedá jako středověký rytířský hrad Věž Jindřich Liebiega, která se při svém zřízení nazývala také Vyhlídková věž u Kovářova kamene, Jindřichova věž a Hohen habsburg (Vysoký Habsburk) a dosud je vyhledávaným místem všech Liberečanů a stejně tak jako téměř všech návštěvníků města.

Pro hotelové hosty je k dispozici wellness za příplatek 200, - Kč za osobu bez omezení času. Placené jsou procedury - multifunkční vana a masáže a je nutné se včas objednat. Welness je umístěno v 1. nadzemním podlaží s výhledem do lesa směrem na kámen "Kovadlina". Kapacita wellness 12 - 16 osob. V případě větších kolektivů je možné až 20 osob.

HOTEL LIBERECKÁ VÝŠINA ubytování v hotelu

K dispozici jsou tyto druhy pokojů: 2× jednolůžkové, 3× dvoulůžkové pokoje (manželská postel v každém pokoji), 2× třílůžkové pokoje (jedna manželská postel v každém pokoji), 1× čtyřlůžkový (jedna manželská postel), možnost přistýlky. Standard: nábytek z masivu, samostatné koupelny v každém pokoji vybavené sprchami nebo vanami.

Rezervovat ubytování v HOTEL LIBERECKÁ VÝŠINA

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah