RESTAURACE A PENZION BÍLÝ MLÝN - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bílý mlýn se nachází v klidné části Liberce, 2 km od centra města na břehu liberecké přehrady. Součástí penzionu je i restaurace a velké soukromé parkoviště.

Penzion Bílý mlýn se nachází v klidné části Liberce, 2 km od centra města na břehu liberecké přehrady. Součástí penzionu s rodinnou atmosférou je i nově zrekonstruovaná restaurace, která si Vás získá moderním interiérem a vytříbenou steakovou a středomořskou kuchyní.

Jde o menší penzion s kapacitou 15 lůžek v 5ti pokojích a jedním podkrovním apartmánem. Reprezentativní oddělené prostory penzionu skvěle poslouží k pořádání firemních a soukromých akcí včetně svateb.

Součástí penzionu je velké soukromé parkoviště.

RESTAURACE A PENZION BÍLÝ MLÝN ubytování v pensionu

Penzión s rodinnou atmosférou a kapacitou 15 lůžek v 5ti pokojích a jedním podkrovním apartmánem o velikosti 23 - 65 m2. Interiéry pokojů jsou laděny do přírodních tónů, kde každý pokoj má svou vlastní koupelnu, TV, Wifi. Na pokoje je možné dodat přistýlku či dětskou postýlku.

Recepce

8:00 - 22:00

Gastronomie

Vytříbené steakové a středomořské kuchyni velí šéfkuchař Marek Jelínek, který se Vám ve spojení s nejnovějšími kuchyňskými technologiemi a kvalitními čerstvými surovinami postará o nevšední kulinářský zážitek. Většina pokrmů se připravuje ve speciální peci na dřevěné uhlí X-OVEN, kde si suroviny zachovávají autentičnost, chuť i aroma. Tato pec, navržená italským restauratérem Enricem Piazzim předává pokrmům pravou chuť grilu, excelentní kvalitu a nechává je zdravé a lehké. Moderní vinotéka s kapacitou 250 lahví, vyrobená na zakázku, nabízí široký výběr špičkových domacích i světových vín. Naše vyhlášené snídaně jsou již započítány v ceně pokojů.

Okolí pensionu a Liberec

Centrum města Liberec je vzdáleno od penzionu Bílý mlýn jen 5 minut jízdy autem.

Milovníci koupání a vodních sportů mohou navštívit libereckou přehradu, která je od penzionu vzdálena jen 50 metrů, Aquapark Babylon vzdálený 2,5 km nebo krytý bazén s nejdelším tobogánem v ČR. Zoologická a botanická zahrada se nacházejí také poblíž penzionu.

K návštěvě lákají blízké Jizerské hory, které jsou ideální pro běžecké lyžování a cykloturistiku.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE A PENZION BÍLÝ MLÝN - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah