ZÁMEK LOBEČ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion Zámek Lobeč nabízí ubytování v prostředí zámeckých prostor. Penzion má celkem 6 pokojů a  apartmány, a tím pádem poskytuje útulnou atmosféru a dostatek soukromí. V Zámku Lobeč se můžete těšit na neopakovatelnou atmosféru, unikátní pokoje, vynikající gastronomii a krásné klidné okolní prostředí. Přímo v Zámku si můžete užít krásné posezení u vína v sálu s krbem, či ve vinném sklípku. Okolí hotelu vybízí k výletům a procházkám.

ZÁMEK LOBEČ ubytování v hotelu

Penzion Zámek Lobeč nabízí celkem 8 pokojů - dva dvoulůžkové pokoje, čtyři čtyřlůžkové pokoje a dva apartmány. V pokojích je možnost přistýlky po domluvě s recepcí. Dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje mají společné koupelny a toalety a jednoduché stylové vybavení v duchu zámeckého ubytování.

Apartmány mají svou koupelnu s wc, kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV se satelitními programy.

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Recepce

Recepce otevřena dle domluvy.

Gastronomie

V penzionu se nachází restaurace. Zámek nabízí možnost posezení ve vinném sklepě, v sálu s krbem nebo ve venkovních prostorách. Ochutnejte speciality naší domácí kuchyně nebo navštivte unikátní parostrojní pivovar s restaurací jen 2 minuty od zámku. Pro Vaše firemní akce v blízkosti Prahy nabízíme také konferenční zámecké prostory až pro 50 osob.

Okolí hotelu a Lobeč

Okolí zámku nabízí spoustu možností k výletům, projížďkám na kole či k romantickým procházkám. Navštívit můžete známé turistické cíle jako například Máchovo jezero, CHKO Kokořínsko, hrad Houska nebo hrad Bezděz. V penzionu Vám rádi poradíme kam vyrazit a pomůžeme naplánovat trasu.

Rezervovat ubytování v ZÁMEK LOBEČ

Nejbližší ubytování Lobeč a okolí

Ubytování Lobeč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah