HOTEL GRAND - Doksy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Grand Doksy je tradiční tříhvězdičkový hotel zasazený do centra malebného městečka Doksy. Od známého Máchova jezera je vzdálený asi 700 m.

Hotel Grand Doksy nabízí ubytování ve 34 kompletně zařízených dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky, pro menší skupiny nebo rodiny máme připravené 4 apartmány. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC, koupelna se sprchou), TV + SAT, na všech pokojích je k dispozici wifi zdarma. Uspořádáním interiéru je Hotel Grand Doksy vhodný k pořádání oslav, obchodních jednání, školení, rautů, svateb, promocí a dalších společenských oslav.

HOTEL GRAND ubytování v hotelu

34 kompletně vybavených dvou až třílůžkových pokojů s možností přistýlky a čtyři apartmány. Každý pokoj má vlastní WC, sprchu, TV + SAT. U všech pokojů je k dispozici wifi zdarma.

Recepce

Check-in denně do 18:00 hodin. Check-out do 10:00 hodin. V případě příjezdu v pozdějších hodinách je nutné kontaktovat recepci a domluvit pozdní příjezd! ! !

Gastronomie

Součástí Hotelu Grand Doksy je stylová restaurace s vynikající tradiční českou a zahraniční kuchyní, která je otevřena 7 dní v týdnu, v letních měsících pořádáme o víkendech večery s živou hudbou (dle počasí). V létě je k dispozici kamenná terasa s venkovním krbem.

Okolí hotelu a Doksy

12 tenisových kurtů (3 tenisové kurty v hale), výuka tenisu pro mládež i dospělé ve skupinách i jednotlivě, fitnesscentrum, sauna, pronájem horských kol a elektrokol, vodní sporty: tobogán, surfování.

Rezervovat ubytování v HOTEL GRAND - Doksy

Nejbližší ubytování v Doksech a okolí

Ubytování Doksy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah