HOTEL SAN REMO - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Mariánskolázeňská oáza klidu a pohody

Hotel San Remo **** se nachází v klidné části Mariánských Lázní, cca 20 minut pěší chůze od hlavní kolonády se Zpívající fontánou. Hotel je obklopen zelení, jejíž součásti je i vlastní malebná zahrada se zahradním altánkem a jezírkem.

Ubytování v útulně zařízených pokojích, výborná kuchyně, léčebné i wellness procedury pod jednou střechou, volný vstup do relaxačního centra s bazénem, whirlpoolem a parní lázní v ceně pobytu – to vše Vás čeká v hotelu San Remo, mariánskolázeňské oáze klidu a pohody. K příjemné rodinné atmosféře dále přispívá společenská místnost s knihovnou, akváriem a krbem.

Kromě relaxačních wellness balíčků a klasických léčebných pobytů nabízí San Remo i možnost rezervace tee time na golfových hřištích karlovarského kraje, přičemž na každém z hřišť je hotelovým hostům poskytována sleva až do výše 20%. Milovníci sportu si mohou zahrát tenis na kurtech, které se nacházejí naproti hotelu. Ostatní „hráči“ mohou klidnou atmosféru pobytu rozvířit v mariánskolázeňském kasinu (rovněž naproti hotelu).

Hotel San Remo *** se nachází v Mariánských Lázních. Patří mezi útulné hotely s tichým prostředím. V roce 2002 byla dokončena jeho dostavba a rekonstrukce. Hotel nabízí útulně zařízené jednolůžkové, dvoulůžkové i třílůžkové pokoje. Pro handicapované klienty je k dispozici bezbariérový pokoj a pro rodiny s dětmi jsou k dispozici vzájemně propojené pokoje. V hotelu jsou pravidelně pořádány taneční večery, a to každé pondělí od 19:30 - 22:00. Hotel San Remo *** je také vhodný pro milovníky golfu.

Rezervovat ubytování v HOTEL SAN REMO - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah