HOTEL QUEENS MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Hotel Queens Mariánské Lázně nabízí moderní ubytování s restaurací a parkováním.

​Základní vybavení pokojů a doplňkové služby hotelu:   Koupelna s vyhřívanou podlahou, kosmetikou a froté ručníky,   interaktivní LCD TV pro ještě více zábavy,   telefon,   vysokorychlostní business internetové připojení zdarma (WiFi),   Ttezor na notebook,   bezplatný minibar, potřeby pro přípravu kávy a čaje zdarma,   pokoje komfortně vybavené designovým nábytkem,   Klimatizace (individuálně nastavitelná), čistič na obuv, lžíce na obuv, kartáč na kabát, vysoušeč vlasů, vybavení pro Spa - župan, přezůvky a osuška, žehlička a žehlicí prkno, služba prádelny, všechny pokoje jsou nekuřácké, možnost přistýlky buď na rozkládací pohovce nebo na pevném lůžku,   parkování v areálu hotelu za poplatek, možnost domácího zvířete za poplatek, možnost rezervovat tenisový kurt nebo hřiště na badminton přímo v areálu  hotelu,   možnost zapůjčení kola.
Hotel Queens nabízí pronájem tenisových kurtů a hřiště na badminton s možností zapůjčení tenisového vybavení nebo tréninku pod dohledem osobního trenéra. Dále pak nabídne možnost rezervovat termíny za zvýhodněné ceny na nejbližších golfových hřištích v okolí, počínaje královským golfovým hřištěm v Mariánských Lázních, přes golfové hřiště v Lázních Kynžvart nebo Karlových Varech. K dispozici je také zápůjčka elektrokol.

Gastronomie

Hotelová restaurace Laver’s Restaurant and Lounge je zaměřena na středomořskou, zejména italskou kuchyni, snídaně formou bufetu bude vždy součástí ceny pro klienta. Obědy a večeře, které jsou již formou a ĺa Carte, je možné vždy dokoupit přímo na místě. Hosté mohou posedět v Lobby baru s krbem a terasou.

Rezervovat ubytování v HOTEL QUEENS MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah