HOTEL SWISSHOUSE - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Boutique Hotel SwissHouse je jediný malý hotel v Mariánských Lázních, který nabízí svým návštěvníkům soukromí a osobní péči při zachování všech typů služeb, dostupných v rozlehlých lázeňských hotelech. Relaxujte v našem Spa & Wellness, užijte si pohodlí v našich luxusních butikových apartmánech, odpočiňte si v naší rozlehlé zahradě a užijte si servis špičkového personálu v naší restauraci, recepci i wellness centru!

Boutique Hotel SwissHouse je připraven vyhovět Vašim individuálním požadavkům a přáním, a o Vaše pohodlí se postará ve všech ohledech. Přímo v hotelu můžete absolvovat lázeňské procedury, v restauraci nastartujete den výživnou snídaní a večer zakončíte gurmánským zážitkem v podobě našeho tříchodového degustačního menu. Volná odpoledne i večery můžete s knížkou nebo sklenkou vína strávit v bohaté zeleni naší hotelové zahrady. Hotel navíc prošel začátkem roku 2018 kompletní rekonstrukcí a naši hosté si tak mohou užívat nejen pohodlné a kvalitní vybavení, ale také svěží a originální design nových pokojů i ostatních hotelových prostor.

Mezi nejlépe hodnocené patří naše butikové apartmány, zařízené v moderním designu, nebo apartmány s rozlehlou koupelnou a romantickou vanou. Nabízíme pokoje čtyř kategorií, od dvoulůžkových o velikosti 20 m2, přes kategorii Deluxe o velikosti 25 m2 a dvoupokojové apartmány o rozloze 30 m2, až po prosvětlenou dependance s celkovou podlahovou plochou 60 m2.

Pokoje jsou vyzdobeny sbírkou reprodukcí uměleckých plakátů Národní Galerie v Praze, Mnichově a Berlíně, stejně jako část společných prostor, proměněných v malou hotelovou galerii. Kromě plakátů z výstav moderního umění si v ní můžete prohlédnout sochy od sochaře Tilla Ettla nebo historické fotografie Mariánských Lázní.

Z naší široké nabídky wellness procedur a masáží si vybere každý. Nabízíme tradiční lázeňské procedury, luxusní masážní programy i zážitkové koupele. Léčba a relaxace jsou pro nás komplexním procesem, zahrnujícím také kvalitní spánek a gastronomii.

HOTEL SWISSHOUSE ubytování v hotelu

V interiérech se zaměřujeme na jednoduchost a kvalitu - ulehnete tak do kvalitních postelí s novými matracemi od FBF Bed & More a v našich butikových pokojích, okořeněných špetkou moderního designu, si můžete posvítit třeba ikonickou lampičkou značky Tolomeo Artemide. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem, LCD televizorem se satelitním příjmem, psacím stolem, židlí, skříní a hotelovou BIO kosmetikou, županem, pantoflemi a fénem. Pokoje typu Deluxe a apartmány jsou navíc vybaveny elektronickým trezorem. Apartmány v dependanci mají k dispozici vanu.

Gastronomie

Večeře v naší restauraci pro Vás připravují mistři svého řemesla - hned několik členů našeho týmu je držiteli gastronomického ocenění Grand Restaurant. Pokrmy připravujeme z lokálních sezónních potravin a bylinky si pěstujeme na vlastní zahrádce.

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Hotel SwissHouse leží v tiché a klidné části Mariánských Lázní v srdci historické vilové čtvrti Bellevue, architektonické perly města. Centrum lázeňské zóny najdete ale pouhých 15 minut pěší chůze od hotelu, bohatou nabídku služeb i čilý turistický ruch tak máte stále na dosah. Jen necelých 5 minut chůze od hotelu leží půvabná Ferdinandova kolonáda s jedním z nejkrásnějších parků Mariánských Lázní.

Rezervovat ubytování v HOTEL SWISSHOUSE - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah