HOTEL VILLA REGENT - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Villa Regent, renovovaný hotel s romantickou architekturou a rodinnou atmosférou, najdete na jednom z nejkrásnějších míst v Mariánských Lázních, v blízkosti všech známých pamětihodností. Přestože na hlavní třídu je to pouhých 200 metrů, hotel se nachází v klidné části města na okraji lázeňského parku a lesů a nabízí nádherný výhled na celé Mariánské Lázně.

Více než nadstandardní tříhvězdičkový hotel Villa Regent v Mariánských Lázních vyzařuje historii a styl prostřednictvím své historické architektury a současného přístupu. Vstřícný personál zajistí, že o vaše přání je postaráno a zaručuje uvolněný a příjemný pobyt.

HOTEL VILLA REGENT ubytování v hotelu

Každý z pokojů hotelu Villa Regent je jedinečný. Hosté si u nás mohou vybrat, zda dají přednost ubytování se sprchou či vanou, bezbariérovým přístupem nebo balkonem.

Ke standardnímu vybavení všech pokojů patří satelitní TV, bezdrátové připojení k internetu (Wi-Fi), telefon, vysoušeč vlasů a trezor. V hotelu je možné si také zapůjčit župan. Zdarma je k dispozici dětská postýlka, kterou je však nutné předem rezervovat.

Gastronomie

V hotelu se nachází útulná restaurace se širokou nabídkou domácí i zahraniční kuchyně. V létě je možné posedět na terase s nádherným výhledem na lázeňské parky, pravidelně se také pořádají společenské večery s hudbou k tanci i poslechu.

Rezervovat ubytování v HOTEL VILLA REGENT - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah