PENZION SKÁLA - Čenkovice

Více

Popis ubytování

​Penzion Skála poskytuje klidné ubytování v Orlických horách.  

Penzion poskytuje ubytování ve 4 větších apartmánech (pro 6 + 2 klienty) a v jednom menším apartmánu (pro 2 + 2 klienty).
​Svou vybaveností je penzion zaměřen na ty klienty, kteří chtějí mít své maximální soukromí (rodiny s dětmi nebo uzavřené skupiny) při velkém pohodlí a kvalitě ubytování. Neposkytuje však žádnou formu stravování (klienti si vaří v plně vybavených kuchyňkách, případě se stravují v některé z blízkých restaurací.
Penzion má společenskou místnost s kulečníkem, stolním fotbálkem, stolem pro stolní tenis a dataprojektorem, lyžárnu, uzamykatelnou úschovnu kol a vlastní parkoviště pro 9 osobních aut. Na terase za penzionem je závěsné ohniště a pro labužníky přichystána udírna a venkovní gril.

PENZION SKÁLA ubytování

​Vybavenost velkých apartmánůApartmány tvoří dvě oddělené ložnice (2 a 4 lůžka), obytná místnost s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a WC a samostatná místnost druhého WC. Kuchyňský kout je osazen plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednička, sporák s pečící troubou, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a základní kuchyňské nádobí) a velkým kuchyňským stolem, rohovou lavicí a židlemi. Pomyslný předěl mezi obývací místností a jídelní částí tvoří dominantní krbová kamna, která vyhřívají nejen tuto velkou místnost, ale pomocí ventilačního systému i obě ložnice a koupelnu. Nad těmito kamny je umístěn prostorný věšák umožňující usušení velkého množství mokrého oblečení. Pro případ, že by někomu činilo potíže v krbových kamnech topit, mají všechny místnosti přímotopné radiátory. V obývací části je televize a velká rohová sedací souprava s možností rozložení na dvojlůžko. Dva apartmány v I. nadzemním podlaží mají navíc svoji pavlač a vchod přímo na zadní terasu za penzionem.
Vybavenost malého apartmánuMalý rodinný apartmán v přízemí tvoří jedna místnost se zavěšeným dvoulůžkem, dvouposchoďovou postelí, krbovými kamny, TV stolkem s televizí, šatní skříní, dvěma komodami na oblečení a stavebně oddělenou, plně vybavenou kuchyňskou linkou se stolem a židlemi. Apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC.

Okolí chalupy a Čenkovice

​Centrum lyžařského areálu Čenkovice v Orlických horách, naproti nejvýše položenému veřejnému parkovišti, 40 m od dvousedačkové lanovky s kilometr dlouhou sjezdovkou. Z té je jednoduchý přejezd na vyhřívanou čtyřsedačkovou lanovku s bublinou v ČR se dvěma nejdelšími sjezdovkami Orlických hor (2 150 a 2 290 m) a další kotvovou lanovku s další téměř kilometrovou sjezdovkou. V Čenkovicích jsou tři další vleky. Nejbližší restaurace je od penzionu ve vzdálenosti do 150 m. Milovníci všech druhů lyžování i vyznavači snowboardů jistě uvítají, že jízdu ze sjezdovek ukončí až přede dveřmi penzionu. Letním hostům se líbí, že hřiště minigolfu, plážového volejbalu a tenisové kurty jsou v Čenkovicích ve vzdálenosti necelých 150 m od penzionu a vodní nádrž ve vzdálenosti necelých 200 m.

Rezervovat ubytování v PENZION SKÁLA - Čenkovice

Nejbližší ubytování v Čenkovicích a okolí

Ubytování Čenkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah