HÁJENKA ČENKOVICE

Více o chalupě

Popis ubytování

Hájenka se nachází v lyžařském středisku Orlických hor, v Čenkovicich v nadmořské výšce 670 m. Ubytování je poskytováno ve 3 apartmánech s maximální kapacitou 20 osob.

V létě využijete zastřešený vyhřívaný bazén a dětské hřiště. Pro nepřízeň počasí je k dispozici společenská místnost s elektrickými šipkami a kulečníkem. Společenská místnost se nachází dále od pokojů, chalupa je tedy vhodná pro rodiny s dětmi a pronajímá se jako celek.

Hájenku tvoří 3 apartmány + společenská místnost s barem a krbovými kamny.

Společenská místnost s barem (dřez, vysoká lednice, výčepní zařízení Lindr, kafemašina, mikrovlnka), jídelním stolem pro asi 12 osob, TV, šipkami, sedačkou a krbovými kamny.

V místnosti s infrasaunou je rozkládací sedačka, kterou je možné využit jako přistýlku pro 2 osoby.

Úklidová místnost s pračkou, venku sušák na prádlo.

Objekt je vytápěn kotlem na dřevo. Ve společenské místnosti jsou krbová kamna.

HÁJENKA ČENKOVICE ubytování v chalupě

Apartmán č. 1 - kuchyň (lednice 180 cm a 3 zásuvky v mrazáku, trouba, varná deska, varná konvice, myčka, mikrovlnka, toustovač, waflovač, sendvičovač, TV + DVD) + ložnice, ve které je koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a wc. 2× manželská postel, 2× jednolůžko - patrové postele.

Apartmán č. 2 - ložnice - 2× manželská postel, 2× jednolůžko - patrové postele. TV, koupelna se sprchovým koutem (hlubší vanička), umyvadlo a wc. Zde není kuchyňka.
Apartmán č. 3 - kuchyň (lednice 85 cm a 1 mrazící přihrádka, trouba, varná deska, varná konvice, mikrovlnka, toustovač, sendvičovač, ohřívač na párek v rohlíku), ložníce 2× manželská postel, 2× jednolůžko - patrové postele, TV. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a wc.

Okolí chalupy a Čenkovice

Sportovní využití je zde po celý rok - cyklistické a turistické trasy, v zimě bežky, sjezdovky (Buková hora - Čenkovice). Na jeden skipas je možné využít více než 8 km sjezdovek.

Rezervovat ubytování v HÁJENKA ČENKOVICE

Nejbližší ubytování v Čenkovicích a okolí

Ubytování Čenkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah