HORSKÁ CHATA POŠTOLKA - Výprachtice

Více o chatě

Popis ubytování

​Chata Poštolka se nachází v rekreační oblasti ve výšce 750 metrů na slunné jižní straně Bukové hory nedaleko vyhlášených zimních i letních středisek Dolní Morava, Buková hora a Čenkovice. Ubytování možné pro jednu až dvě rodiny s dětmi, nebo páry nad 30 let. Maximum 8 ubytovaných osob.

​Chata Poštolka se nachází v rekreační oblasti ve výšce 750 metrů na slunné jižní straně Bukové hory nedaleko vyhlášených zimních i letních středisek Dolní Morava, Buková hora a Čenkovice. Přímo z chaty si můžete užívat malebného výhledu do dalekého kraje a na okolní lesy, děti mohou skotačit na houpačce, či trampolíně. Pro aktivní činnost využijete značené turistické stezky, cyklotrasy pro horská (elektro) kola náročnějšího charakteru, nebo udržované běžkařské tratě, nabízející výlety po okolí. Přijeďte do Valteřic - nejvýše položené vísky Orlických hor.

HORSKÁ CHATA POŠTOLKA ubytování v chatě

Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 8 osob ve 3 ložnicích.
Ložnice a pokoje: V podkroví se nacházejí tři oddělené ložnice a horní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.
Sociální zařízení: Prostorná dolní i horní koupelna. V každé koupelně je sprchový kout, umyvadlo a WC. K dispozici je také pračka a sušička prádla.
Vytápění: Vytápění chaty elektrokotlem. Přitopit si můžete krbem, který navodí příjemnou atmosféru při večerním posezení.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA POŠTOLKA - Výprachtice

Nejbližší ubytování ve Výprachticích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah