CHATA EMERAN - Litvínov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Turistická Chata Emeran II se nachází přímo ve Sport areálu Klíny v Krušných horách. Nabízí ubytování ve dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Horské ubytování, čerstvý vzduch, krásná příroda a čas na sportovní aktivity, které přes rok nemáte šanci stihnout.

Chata Emeran nabízí ubytování s celkovou kapacitou 20 lůžek, k dispozici jsou pokoje pro 2-4 osoby s vlastním sociálním zařízením, objekt je nekuřácký a v provozu po celý rok. Vhodné pro firemní a skupinové akce, rodiny s dětmi. V objektu chyty je možné individuální vaření či využití restaurace hotelu Emeran.

V chatě se nachází společenská místnost s TV, SAT, Wi-Fi a stolním fotbálkem, vybavená kuchyňka (plynový sporák, el. trouba, mikrovlnka i lednička), bar, výčepní zařízení, letní terasa, altánek s grilem a ohniště k dispozici.

Okolí pensionu a Litvínov

Sport areál Klíny je rodinné středisko umístěné ve východní části Krušných hor. Po celý rok si návštěvníci, především rodiny s dětmi, užijí nepřeberné množství letních a zimních outdoorových i indoorových aktivit. Zároveň však uspokojí i ty, kteří touží po odpočinku a poklidné dovolené. Ve spojení s krásnou přírodou, je Sport areál Klíny ideálním místem pro zábavu a relax celé rodiny.

Rezervovat ubytování v CHATA EMERAN - Litvínov

Nejbližší ubytování v Litvínově a okolí

Ubytování Litvínov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah