HOTEL LÁZEŇSKÝ VRCH - Litvínov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově postavený tříhvězdičkový Hotel Lázeňský vrch se nachází v centru města Litvínova. Hostům nabízí ubytování v atraktivním prostředí s moderním designem a s příjemným výhledem do centra města.
Hotel Lázeňský vrch disponuje 34 pokoji s bezplatným wi-fi připojením k internetu, z toho 5 apartmánů, které mají vlastní terasu a 29 pokojů typu standard. Hosté mohou parkovat na našem, kamerovým systémem střeženém, parkovišti o kapacitě 30 míst hned vedle hotelu.
Přijďte k nám do hotelu a podnikejte výlety do okolí, užívejte si příjemného prostředí, ať už jste tu za zábavou, či za obchodem, a potřebujete proto dočasné zázemí.
V celém hotelu je zabezpečené wi-fi připojení k internetu zdarma.

HOTEL LÁZEŇSKÝ VRCH ubytování v hotelu

Pokoje jsou zařízeny v moderním stylu a sladěny do hřejivých barev tak, aby se zde host cítil spokojeně a mohl po náročném dni klidně relaxovat. Vítán je u nás domácí mazlíček (za příplatek).
Hotel nabízí dva druhy pokojů:
29 pokojů typu standard nabízí vlastní sociální zařízení, TV, kuchyňku 5 apartmánů nabízí vlastní sociální zařízení, TV, kuchyňku, vlastní terasu

Recepce

Recepce je v provozu nepravidelně, bezkontaktní ubytování na dálku 24hod

Gastronomie

Snídaně Pondělí-pátek 6.00 -9.00 mimo 27. 12. -31. 12. 2021 (v tomto termínu balíčky)
Snídaně o víkendech s státních svátcích formou snídaňových balíčků v lednici na pokoji. Na pokojích kuchyňský kout včetně rychlovarné konvice, mikrovlnky a sklokeramické desky.

Okolí hotelu a Litvínov

O Litvínově
Doba, kdy byl založen Litvínov, přesněji Horní Litvínov, zůstane nejspíš navždy neznámá. Prameny, z nichž by se dalo toto zjistit, byly zničeny nebo ztraceny. V Praze shořely 5. července 1541 zemské desky a staré obecní záznamy z roku 1684 spolu se starými farskými zápisy se ztratily v polovině minulého století. Umístění dnešního Litvínova určili již ve středověku lidé, kteří založili usedlosti podél Divokého a Bílého potoka, v blízkosti cest kopírujících úpatí Krušnohoří. Nejstarší zmínkou o Litvínovu nám zůstává záznam z roku 1352 v papežském desátkovém registru Registrum decimarum papalium.
Severní část katastru města leží na úpatí Krušných hor, a proto osídlení sahá až do vyšších nadmořských výšek. Svahy Krušných hor jsou ve směru k hřebeni zbrázděny četnými podélnými a příčnými údolími, které jsou pro Litvínov zajímavým příměstským zázemím. Nejvýraznějším údolím je Šumenský důl, též nazýván & . 34; údolí Šumné& . 34; či & . 34; Šumenské údolí& . 34; s Bílým potokem, který byl v minulosti využíván také k plavení dřeva pro papírnu v Dolním Litvínově. Svahy úzkého a táhlého údolí jsou pokryty lesním porostem, ve kterém dnes stěží najdeme stopy rudného dolování či existence několika hamrů a mlýnů s dřevěnými koly poháněnými vodou. Během posledního půlstoletí prošel Litvínov výraznými stavebními a hospodářskými proměnami.

Rezervovat ubytování v HOTEL LÁZEŇSKÝ VRCH - Litvínov

Nejbližší ubytování v Litvínově a okolí

Ubytování Litvínov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah