HOTEL EMERAN - Litvínov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ubytování ve Sportareálu Klíny je možné ve třech obytovacích objektech - Hotel Emeran***, Chata Emeran II a Lyžařská chata. Horské ubytování, čerstvý vzduch, krásná příroda a čas na sportovní aktivity, které přes rok nemáte šanci stihnout. Odpočiňte si na dovolené v Krušných horách.

Rodinný hotel Emeran nabízí ubytování ve 22 dvoulůžkových pokojích a 1 jednolůžkovém bezbariérovém pokoji s vlastním sociálním zařízením, TV a Wi-Fi. Chata Emeran II cca 100m od hotelu a nad lanovkou v přímé blízkosti sportovní haly nabízí ubytování nejen pro skupiny sportovní, firemní nebo rodiinné - celkový počet 22 lůžek je rozdělen do 9 pokojů, společenská místnost, vybavená kuchyňka a bar. Lyžařská chata přímo na sjezdovce pro soukromí rodiny nebo skupiny přátel nabízí 6 lůžek. Horské ubytování, čerstvý vzduch, krásná příroda a čas na sportovní aktivity, které přes rok nemáte šanci stihnout. Odpočiňte si na dovolené v Krušných horách.

Hotel Emeran*** s restaurací a Mammut bar přímo u horní stanice lanovky. Pro indoor aktivity a lezení na stěně je k dispozici sportovní hala. V těsném okolí okruhy pro běžecké lyžování. Pro sjezdové a běžecké lyžování je v areálu půjčovna sportovního vybavení.

Ve Sport areálu Klíny se nachází sedačková lanovka, 4 sjezdovky, snowpark a běžecké tratě v okolí, bobová dráha, lezecká věž a nově zipline. Využijte relax ve wellness - naše sauny a masáže. To je jen zlomek aktivit, které naše rodinné lyžařské středisko v Krušných horách nabízí.

HOTEL EMERAN ubytování v hotelu

Ubytování v Hotelu Emeran*** pro 2-4 osoby s možností přistýlky pro rodiny s dětmi, na wellness pobyty nebo výukové a sportovní pobyty. Některé hotelové pokoje lze propojit a vytvořit tak apartmán pro 4 osoby. Vybrané pokoje mají balkón s krásným výhledem do Šumenského údolí.

Ubytování v Chatě Emeran II nejen pro skupiny sportovní, firemní nebo rodiinné - krásný výhled do Šumenského údolí a vrchy přes údolí.

Ubytování v Lyžařské chatě přímo na sjezdovce - blíž to už ani nejde.

Recepce

Recepce denně od 8 do 20 hodin.

Gastronomie

Stravovat se můžete v hotelové restauraci Emeran s vyhrazeným salónkem pro hotelové hosty.

Okolí hotelu a Litvínov

Sport areál Klíny se rozkládá v centru obce Klíny v nadmořské výšce 720 m n. m. Sjezdovky v areálu jsou situovány severovýchodně. Čtyřsedačková lanovka Doppelmayer s neodpojitelnými vozy a rozběhovým pásem, 2 lyžařské vleky a 4 sjezdovky. Pohodlné večerní lyžování umožňuje osvětlení centrální sjezdovky podél lanovky, dostatek sněhu zajišťuje automatický systém umělého zasněžování.

Areál je v provozu celoročně, v létě je možno využít bobovou dráhu a nově zipline i víceúčelové hřiště s umělým povrchem, bikepark, lanové centrum, lesní posilovnu, horolezeckou věž, dětské hřiště, minogolf, terénní koloběžky, půjčovnu horských kol, nordic walking a jiné sportovní aktivity.

Rezervovat ubytování v HOTEL EMERAN - Litvínov

Nejbližší ubytování v Litvínově a okolí

Ubytování Litvínov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah