LÁZNĚ MEZIBOŘÍ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázně Meziboří je zdravotnické a relaxační zařízení ve městě Meziboří, v malebné lesnaté krajině na úpatí Krušných hor. Již více než šedesát let se zde léčí klienti s bolestmi zad, s potížemi s páteří, dýchacími obtížemi, stavy po úrazech nebo například s otoky mízního systému. Vyhledávané jsou ale i naše rekondiční a relaxační procedury (masáže, vířivka ad.) Nezávisle na rehabilitaci se u nás můžete ubytovat ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích. Věříme, že oceníte klid a bezprostřední blízkost přírody, ale zároveň docházkovou vzdálenost do centra města. Pobyt je samozřejmě možné spojit s léčebnými nebo relaxačními procedurami či zajímavými výlety a sportovními aktivitami v okolí. Naše ubytování je vhodné jak pro jednotlivce tak pro větší skupiny (například sportovní kluby, zájmové spolky, firemní akce, zdravotnická sdružení)

Dvoupatrová budova Lázní Meziboří nabízí ubytování v pokojích několika kategorií, k nimž náleží odpovídající společenské prostory (jídelna, klubové asportovní prostory) a zdravotnickou částí (rehabilitace, vodoléčba, masáže).

Recepce

Recepce funguje každý všední den Pondělí - Pátek od 8.00 - 16.00 hod. Veškeré příjezdy po 16hod. a v době víkendů, nebo svátků řešíme zanecháním klíčů v kódované schránce a zasláním kódu klientovi prostřednictvím SMS.

Okolí hotelu a Meziboří

Město Meziboří leží na svazích Krušných hor v nadmořské výšce okolo 550 m n. m. . Je obklopeno kopci, lesy a na východě i západě dvěma horskými údolími. Nejbližším městem je Litvínov (cca 2 km jihovýchodně), s nímž Meziboří spojuje silnice, lemovaná pohodlnou stezkou pro pěší. Směrem na severozápad od Meziboří leží v protějších kopcích obec Klíny a její část osada Rašov. Pokud byste vyšli až na vrchol mezibořské sjezdovky, mohli byste z její druhé strany pozorovat celý lyžařský areál na Klínech. Jiné město či vesnice z Meziboří již vidět není, neboť je město obklopeno lesy a kopci.

Rezervovat ubytování v LÁZNĚ MEZIBOŘÍ

Nejbližší ubytování Meziboří a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah